Κεντρική Α1 Ολυμπιακός “Δεν είμαστε ομάδα που γκρινιάζουμε και ψάχνει για δικαιολογίες”

“Δεν είμαστε ομάδα που γκρινιάζουμε και ψάχνει για δικαιολογίες”

papanikolaou

Ο Βασίλης Σπανούλης ναι μεν θα απουσιάσει από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα, ωστόσο ο Κώστας Παπανικολάου λίγο πριν την αναχώρηση των “ερυθρόλευκων”, υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός δεν είναι ομάδα που γκρινιάζει και που ψάχνει για δικαιολογίες, θελοντας να δώσει το… σύνθημα για το διπλό από την έδρα της Μπάρτσα.

“Δεν μπαίνουν σε ίδια μοίρα τα δύο ματς. Το πρώτο παιχνίδι πήγε όπως πήγε, αλλά πλέον δεν μπορούμε να κοιτάμε εκείνο το ματς. Θέλουμε να ακολουθήσουμε την ίδια τακτική, να διεκδικήσουμε όλες τις μπάλες που θα είναι 50-50, να κοιτάζουμε όλες τις μικρές λεπτομέρειες. Λίγα λάθη, πάμε εκεί σωστά προετοιμασμένοι από τους προπονητές μας και κοιτάζουμε το καλύτερο μας”, είπε αρχικά ο ανεβασμένος Κώστας Παπανικολάου και πρόσθεσε:

“Μέλημα μας είναι να κοιτάζουμε την ομάδα μας, όχι τους άλλους. Κοιτάζουμε ένα παιχνίδι τη φορά, στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει. Έτσι πορευόμασταν και έτσι θα πορευόμαστε. Ξέρουμε όλοι τι σημαίνει ο Σπανούλης για την ομάδα μας και πόσο τη βοηθάει, δεν είμαστε ομάδα που γκρινιάζουμε και ψάχνει για δικαιολογίες.

Ανεξαρτήτως παικτών, ομάδων ή απωλειών, πάμε πάντα για να παλεύουμε και να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Θέλουμε να παίξουμε ένα καλό μπάσκετ και να πάρουμε τη νίκη. Θα ήταν ευλογία να ήταν ο Βασίλης μαζί μας, τώρα, αυτοί οι 12 που πάμε εκεί, πάμε να παλέψουμε, πάμε για το καλύτερο”.

Load More Related Articles
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

“Έδεσε” Μαυρογιάννη η Καρδίτσα

Η Καρδίτσα μετράει αντίστροφα προκειμένου να συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία της σ…