Κεντρική Basket League Άρης “Δεν ήμασταν μαχητικοί”

“Δεν ήμασταν μαχητικοί”

apriftis

apriftisH Άρης ηττήθηκε στο “Νίκος Γκάλης” από την ΑΕΚ με 8161, για τη 13η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τον Δημήτρη Πρίφτη, να δηλώνει ότι η ομάδα του δεν ήταν όσο μαχητική χρειαζόταν στην αναμέτρηση, ενώ αναφέρθηκε και στον ημιτελικό Κυπέλλου στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης:
Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη. Έπαιξε καλύτερα, πιο δυνατά και ήταν ιδιαίτερα εύστοχη σε ένα κρίσιμο σημείο της αναμέτρησης. Εμείς είχαμε μία επαφή με το σκορ στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου. Κάποια στιγμή που η ΑΕΚ ήταν πολύ εύστοχη σε συνεχόμενα τρίποντα, κυρίως με τον Ούκιτς, χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω δεν εμφανιστήκαμε.

Ήμασταν και πολύ στατικοί και πολύ διστακτικοί και όχι ιδιαίτερα μαχητικοί, κυρίως στην άμυνα. Είναι κάτι που πρέπει να αλλάξουμε στο παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας, αν θέλουμε να έχουμε τύχη για το συγκεκριμένο ματς. Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο, υγεία σε όλους και χρόνια πολλά.”

Για τον ημιτελικό κυπέλλου το επόμενο Σάββατο (14/1) στη Θεσσαλονίκη:
“Το παιχνίδι του επόμενου Σαββάτου είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, έχει μία αυτόνομη δυναμική. Αν είναι καλό ή κακό που παίζουμε πάλι με την ΑΕΚ, αυτά κρίνονται στη συνέχεια. Πολλές φορές λέμε ότι είναι καλύτερο ή χειρότερο. Εγώ λέω ότι είναι άσχημο γιατί δεν παίξαμε καλά σήμερα και δεν ήταν πολύ αισιόδοξη η εμφάνισή μας, ειδικά μετά τα ματς του τελευταίου καιρού, όπου παίζουμε αισθητά καλύτερα. Σήμερα δεν το δείξαμε αυτό.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…