Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Δεν ήμασταν καλοί στο δεύτερο ημίχρονο”

“Δεν ήμασταν καλοί στο δεύτερο ημίχρονο”

amarkopoulos

amarkopoulos

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στο Βενετόκλειο από τον Κολοσσό Ρόδου με 6873, για τη 15η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τον Σούλη Μαρκόπουλο να μιλάει για την κακή απόδοση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σούλης Μαρκόπουλος:
“Συγχαρητήρια στην ομάδα του Κολοσσού για τη νίκη. Από την πλευρά μας, παίξαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο μέρος δεν ήμασταν οι ίδιοι. Δεν ήμασταν τόσο καλοί στην επίθεση, καθώς η σκληρή άμυνα του Κολοσσού μας χάλασε τον ρυθμό και οπωσδήποτε δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα, ειδικά στο τελευταίο πεντάλεπτο που δεχθήκαμε τόσους πόντους, όσους, σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο. Είναι πρόβλημα το να παίζεις καλά για 35 λεπτά σε ένα παιχνίδι και να μην μπορούμε να το πάρουμε και σίγουρα θα πρέπει να βρούμε τη λύση του.”

Για τους λόγους της ήττας και την διαιτησία:
“Σας είπα τι κάναμε λάθος και φτάσαμε στην ήττα. Όσον αφορά τη διαιτησία, σας είπα ότι η πολύ σκληρή άμυνα του Κολοσσού έβγαλε έξω από το παιχνίδι τους παίκτες μας. Εμείς δεν πήραμε φάουλ, ενώ οι αντίπαλοι τα πήραν σε πιο εύκολες φάσεις. Έτσι, μειώθηκε το σκορ και στη συνέχεια είχαμε αδυναμία στον τρόπο εκτέλεσης στην επίθεση μας. Από την άλλη μεριά, οι παίκτες του Κολοσσού ανέβηκαν ψυχολογικά, βρήκαν το καλάθι βάζοντας μεγάλα σουτ και έτσι ήρθε η ήττα.”

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ:
“Ο κόσμος του ΠΑΟΚ παντού βοηθάει την ομάδα και ειδικά στα παιχνίδια εκτός Θεσσαλονίκης. Η βοήθεια του ήταν μεγάλη και στο παιχνίδι που παίξαμε στο Βέντσπιλς. Σήμερα η παρουσία του κόσμου ήταν μεγάλη και αυτός είναι ο λόγος που είμαστε περισσότερο στεναχωρημένοι, καθώς δεν μπορέσαμε να τους ικανοποιήσουμε.”

Ακόμα, ο Λίνος Χρυσικόπουλος δήλωσε:
“Δυστυχώς, ό,τι χτίσαμε στο πρώτο ημίχρονο, το γκρεμίσαμε στο δεύτερο και ειδικά στην τελευταία περίοδο, κατά τη διάρκεια της οποίας δεχτήκαμε 30 πόντους, οι περισσότεροι εκ των οποίων ήταν από έναν παίκτη. Στο πρώτο ημίχρονο ελέγχαμε όλα τα ριμπάουντ, είχαμε κλείσει πολύ καλά την άμυνα μας με αποτέλεσμα να κλέψουμε μπάλες, να τρέξουμε και να πάρουμε μια διαφορά.

Δυστυχώς δεν την κρατήσαμε και η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη για εμάς. Υπάρχει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Άρη μπροστά μας, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε. Θέλουμε να δούμε τα λάθη μας στο βίντεο και να τα διορθώσουμε.”

Για το αν τον ενοχλεί ο τρόπος που έχασε ο ΠΑΟΚ:
“Δεν γίνεται να μην μας πειράζει. Περιμέναμε η αντίδραση του Κολοσσού, ο οποίος είναι πολύ καλή ομάδα. Όπως φάνηκε, δεν ήμασταν έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε, με αποτέλεσμα να χάσουμε το παιχνίδι.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …