Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών “Δεν είχαμε καθαρό μυαλό στα κρίσιμα σημεία”

“Δεν είχαμε καθαρό μυαλό στα κρίσιμα σημεία”

promitheas patron

promitheas-patron-aggelou-ageloy-vagelis-vaggelis-sef

Ο Προμηθέας ηττήθηκε από τον Κόροιβο και ο Βαγγέλης Αγγέλου σχολίασε πως οι παίκτες του λόγω μεγάλης θέλησης δεν είχαν καθαρό μυαλό και πως πλέον προετοιμάζει την ομάδα του για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός: 

“Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με μεγάλο ενδιαφέρον. Συγχαρητήρια στον Κόροιβο. Αν μιλήσουμε με τη γλώσσα των αριθμών θα αδικήσουμε την προσπάθεια που κάναμε. Έχουμε θέσει κάποιες προτεραιότητες. Πρέπει να δούμε, και θα δούμε, τι θα πάρουμε από αυτό το παιχνίδι. Πρώτον, θέλουμε να πάρουμε την συμπαράσταση των φιλάθλων. Όλοι ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολος ο δρόμος που ακολουθεί. Και, επίσης, εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά. Αυτή θα αναπτύξει και μεταξύ μας μια σωστή σχέση.

Η θέλησή μας, μας εμπόδισε στα κρίσιμα σημεία να σκεφτούμε σωστά. Ένα παιχνίδι έχει διάρκεια 40 λεπτά. Πρέπει μέσα σε αυτόν τον χρόνο να διαχειριστείς ενέργεια, μυαλό και το απρόοπτο του αντιπάλου. Όταν ο αντίπαλος έχει 5/5 τρίποντα και βάζει τόσους πολλούς πόντους στο τελευταίο 10λεπτο, τότε σίγουρα δεν έχεις καμία τύχη. Κρατάμε αυτό που μας είπε ο πρόεδρος έξω: Να συνεχίσουμε να παλεύουμε.

Θα σας παρακαλούσα να δώσουμε όλοι την πραγματική διάσταση του μεγέθους του Προμηθέα. Όλα αυτά που ακούγονται για Ευρώπη και 6άδα δεν βοηθούν. Η σεζόν θα είναι μακριά, με πολλές εκπλήξεις. Δε είμαι έτοιμος να απαντήσω για το αν θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση. Έχουμε μπροστά μας 2 εβδομάδες για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να βελτιωθούμε. Εμείς χρειαζόμαστε ανασταλτικότητα, αθλητικότητα και δημιουργία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Παπαθεοδώρου: «Ήρθαμε να… θαυμάσουμε τον Παναθηναϊκό»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Απαράδεκτη χαρακτήρισε την ε…