Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Δεν φοβηθήκαμε, πήραμε μεγάλη ώθηση από τον κόσμο μας”

“Δεν φοβηθήκαμε, πήραμε μεγάλη ώθηση από τον κόσμο μας”

aek 1

aek-zdovc-oaka-enosi-jyri

Εμφανώς ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του στη νίκη επί της Λούντβιγκσμπουργκ εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου ο Γιούρι Ζντοβτς, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον κόσμο της ΑΕΚ, αλλά και στη νέα μεταγραφή, αυτήν του Ντόνι ΜακΓκραθ.

Όλα όσα είπε ο Σλοβένος τεχνικός:
“Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Δεν ήταν εύκολο αυτό που έκαναν. Η Λούντβιγκσμπουργκ είναι φανταστική ομάδα. Αν χαλαρώσεις λίγο με αυτή την ομάδα θα σε καταστρέψει. Η Λούντβιγκσμπουργκ είναι εξαιρετική ομάδα, με πολύ καλό προπονητή. Εμείς παίζαμε ανάμεσα σε δύο κρίσιμα ματς με τον Άρη, αλλά δεν φοβηθήκαμε. Ο κόσμος ήταν ο έκτος παίκτης μας και μας έδωσε μεγάλη ώθηση. Αν θέλουμε να νικήσουμε τέτοιες ομάδες πρέπει να παίζουμε το ίδιο δυνατά με τον αντίπαλο. Αν παίξεις φαντεζί, δεν έχεις τύχη. Το κάναμε αυτό στο τελευταίο κομμάτι κι αυτό ήταν το κλειδί για τη νίκη”.

Έπειτα, σχετικά με το… παγωμένο “Νίκος Γκάλης”, τόνισε: “Το κλειστό ήταν πολύ παγωμένο. Δεν ξέρω τι έγινε, ίσως να έκλεισαν τη θέρμανση. Δεν καταλαβαίνω… Οι παίκτες δεν ένιωθαν καλά”.

Για το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Ντόνι ΜακΓκραθ: “Επιλέξαμε τον Ντόνι γιατί μπορεί να ταιριάξει με τα γκαρντ που έχουμε. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση, έχει ξαναπαίξει στην Ελλάδα και είναι έξυπνο παιδί. Δεν περιμένω να κάνει κάτι φοβερό στο πρώτο του παιχνίδι, αλλά με τρεις προπονήσεις μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε για αρκετά λεπτά ώστε να ξεκουράσουμε τον Ούκιτς στον αγώνα με τον Άρη“.

Ενώ, από πλευράς παικτών, ο Κώστας Βασιλειάδης είπε: “Ήταν ένα παιχνίδι που απόλαυσα. Στο πρώτο μέρος κάναμε ό,τι είχαμε δουλέψει στις προπονήσεις. Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν πολύ κακό, παίξαμε λάθος, με κακές επιλογές. Στην τέταρτη περίοδο δεν είχαμε άλλη επιλογή. Παίξαμε καλή άμυνα, παλέψαμε και στο τέλος νικήσαμε δίκαια”.

 

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…