Κεντρική Basket League Άρης “Χρειαζόμασταν ένα θετικό αποτέλεσμα”

“Χρειαζόμασταν ένα θετικό αποτέλεσμα”

apriftis

apriftisΟ Άρης επικράτησε στο “Nick Gallis Hall” του Ρεθύμνου με 9850, για τη 15η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τον Δημήτρη Πρίφτη να δηλώνει την καλή εμφάνιση της ομάδα τους, ενώ επισήμανε πόσο απαραίτητη είναι η ξεκούραση.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Δημήτρης Πρίφτης:
“Είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα, γυρνώντας την Πέμπτη το απόγευμα, κάναμε μια προπόνηση, είδαμε δύο φορές βίντεο και παίξαμε. Κάναμε καλή εμφάνιση, χρειαζόμασταν μια καλή εμφάνιση ένα θετικό αποτέλεσμα. Το ότι δεν έχουμε παιχνίδι ευρωπαϊκό μας αφήνει περιθώρια να δουλέψουμε και να ξεκουραστούμε. Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε μια μέρα ρεπό.”

Για το ενδεχόμενο ενίσχυσης:
“Ό,τι είναι να μάθετε, θα το μάθετε επίσημα.”

Για όσα έγιναν στο τέλος με Σίμτσακ και Κωνσταντινίδη:
“Το κυριότερο είναι ότι είχαμε ανάγκη από νίκη. Είχαμε ανάγκη τη νίκη και μια καλή εμφάνιση.”

Για την παρουσία του Τζάστιν Τζάκσον στα δύο πρώτα παιχνίδια του με τον Αρη:
“Ο Τζάκσον έχει πολύ καλή πρώτη ύλη, είναι ακατέργαστος, χρειαζόμασταν έναν παίκτη να βγάλει ενέργεια, να έχει γρήγορα πόδια, να παίξει κοντά στο στεφάνι. Είχε θετική πρώτη εικόνα. Δεν περιμέναμε κάποιον να παρέμβει δραστικά, αλλά θα βοηθήσει την ομάδα και μέσα από την βελτίωση που θα έχει.”

Για την μεταμόρφωση του Άρη προς το καλύτερο:
“Μετά από κάποιες σημαντικές νίκες οι παίκτες, όχι επειδή είναι κακοί χαρακτήρες, ενστικτωδώς χαλαρώνουν, ίσως να μεγαλώνει και η ιδέα που έχουμε για τους εαυτούς μας. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι ο μόνος δρόμος είναι της προσπάθειας. Σήμερα προσπαθήσαμε, είχαμε ενέργεια και αυτό πρέπει να το διατηρήσουμε. Κάθε νίκη είναι σημαντική. Το ότι η ομάδα είχε αυτή την αντίδραση μετά τον ημιτελικό κυπέλλου δείχνει κάτι. Μια ανωριμότητα και μια απειρία. Δεν θα έπρεπε να είναι έτσι, γίνεται υποσυνείδητα αυτό.”

Ακόμα, ο Βασίλης Καββαδάς δήλωσε:
“Χρειαζόμασταν πολύ αυτή τη νίκη σήμερα. Πρώτον γιατί μετά τον ημιτελικό κυπέλλου η πορεία μας δεν είναι τόσο καλή και έπρεπε να ανακάμψουμε, να ανέβει η ψυχολογία μας και δεύτερον γιατί στον πρώτο γύρο μας είχαν κερδίσει μέσα στο Ρέθυμνο. Το ξεχνάμε αυτό το παιχνίδι και προχωράμε. Αυτή τη βδομάδα δεν έχουμε ευρωπαϊκό ματς. Θα κάνουμε περισσότερες προπονήσεις για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά και προχωράμε όλοι μαζί.

Για το αν οι “κιτρινόμαυροι” χρειάζονται τις προπονήσεις αυτή την περίοδο, είπε:
“Λένε ότι παίζοντας έναν αγώνα κάνεις πολλές προπονήσεις, εμείς όμως παίζουμε σερί πολλά παιχνίδια, ίσως να μας κάνει καλό γιατί δεν είχαμε χρόνο να προπονηθούμε με τα συνεχόμενα ταξίδια.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…