Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Ασπρόμαυρη” υποδοχή στην Ρόδο

“Ασπρόμαυρη” υποδοχή στην Ρόδο

rodos paok

rodos paokΟ ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας σαββατιάτικο ματς με τον Κολοσσό και ήδη βρίσκεται στην Ρόδο. Εκεί, μάλιστα, την αποστολή του “Δικεφάλου” υποδέχτηκαν φίλοι των “ασπρόμαυρων” (μέλη του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Ρόδου). Γενικότερα όταν ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται στην Ρόδο πάντα έχει… κοντά τους τους οπαδούς του και αυτό αναμένεται να γίνει για ακόμη μια φορά.

Δεδομένου πως ακολουθεί το εντός έδρας ντέρμπι με τον Άρη, ο “Δικέφαλος” θέλει να “πάει” στο ματς με τους “κίτρινους” δίχως κάποια απώλεια βαθμού ενώ ζητούμενο είναι να δώσει συνέχεια και στο νικηφόρο σερί ώστε ο κόσμος της ομάδας να είναι ακόμη πιο “ζεστός” όσον αφορά την παρουσία του στο “Παλατάκι” στον αγώνα με τον Άρη.

Οι προσπάθειες του Γιάννη Αντετοκούνμπο απέναντι στους Ράπτορς ζωντανά με Live Streaming στην 2winbet.gr η οποία εκτός των υψηλότερων αποδόσεων της αγοράς, σας δίνει την δυνατότητα να δείτε όλα τα σημερινά (27/1) ματς της Euroleague!

Οσο για τον αγώνα με τον Κολοσσό; Στον ΠΑΟΚ ξέρουν πως θα πρέπει να δώσουν μεγάλη προσοχή… Επίσης στον “Δικέφαλο” θα έχουν την δυνατότητα να “τσεκάρουν” τον Τρέβορ Ρέλεφορντ

Ενας παίκτης που ήταν μέσα στις πιθανές επιλογές το περασμένο καλοκαίρι αλλά ήταν ακριβός και έτσι το θέμα του δεν “έτρεξε”. Δεν αποκλείεται ο ΠΑΟΚ να επανέλθει για τον Αμερικανό στο τέλος της σεζόν καθώς φαίνεται να υπάρχει καλή άποψη για τον συγκεκριμένο καλαθοσφαιριστή…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…