Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Αρνητικό ρεκόρ στα τελευταία 35 ευρωπαϊκά ματς…

Αρνητικό ρεκόρ στα τελευταία 35 ευρωπαϊκά ματς…

aele

aeleΜιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με την Βιλερμπάν, ο Σούλης Μαρκόπουλος στάθηκε στην κακή επιθετική συγκομιδή του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο κατά το οποίο ο “Δικέφαλος” πέτυχε μόλις 23 πόντους. Συνολικά στο ματς με τους Γάλλους ο ΠΑΟΚ είχε 56 πόντους (ήττα με 70-56) και με αυτή η επίδοση ήταν… λογικό οι “ασπρόμαυροι” να μη μπορέσουν να “αρπάξουν” το “διπλό” στο παιχνίδι της Τετάρτης.

Ο “Δικέφαλος”, μάλιστα, με την συγκομιδή των 56 πόντων έκανε αρνητικό ρεκόρ όσον αφορά την επίθεσή του στους τελευταίους 35 ευρωπαϊκούς του αγώνες (εντός και εκτός έδρας). Τελευταία φορά που τα είχε πάει ακόμη χειρότερα από πλευράς παραγωγικότητας ήταν στις 03/12/2014 στο εντός έδρας παιχνίδι με την Λοκομοτίβ Κουμπάν στο οποίο πέτυχε 54 πόντους.

Τότε οι “ασπρόμαυροι” είχαν χάσει με 54-68 στο “Παλατάκι” για την 8η αγωνιστική του Eurocup (μετά από εκείνο το ματς, ακολούθησαν ακόμη 35 ευρωπαικά παιχνίδια και ο ΠΑΟΚ παρουσίασε το χειρότερό του επιθετικό πρόσωπο απέναντι στην Βιλερμπάν).

Στην 2winbet.gr οι υψηλότερες αποδόσεις, πληθώρα στοιχηματικών επιλογών και ΟΛΑ τα ματς της Euroleague σε Live Streaming!

Στο μεταξύ για δεύτερο συνεχόμενο ματς αγωνίστηκε για μικρή χρονική διάρκεια ο Μπράντον Τέιλορ… Απέναντι στον Κόροιβο έπαιξε για μόλις 18” και κόντρα στην Βιλερμπάν αγωνίστηκε λίγο λιγότερο από έξι λεπτά. Για το παιχνίδι με τον Κόροιβο στον ΠΑΟΚ τονιζόταν πως ο Αμερικανός δεν έπαιξε πολύ για αγωνιστικούς λόγους, ωστόσο είναι γεγονός πως ο Τέιλορ εξακολουθεί να μην ικανοποιεί.

Από την στιγμή που “ελέγχεται” η αγορά φαίνεται πως με το που βρεθεί αντικαταστάτης του, κάποια στιγμή ο κύκλος του Αμερικανού στην ομάδα -εκτός απροόπτου και εφόσον συνεχίσει αυτός να μένει στα… ρηχά- αναμένεται να κλείσει. Από εκεί και πέρα σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ, το απόγευμα θα αναχωρήσει η αποστολή του ΠΑΟΚ από την Γαλλία και θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη στις 22:50.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…