Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Aνησυχώ για το Ευρωμπάσκετ”

“Aνησυχώ για το Ευρωμπάσκετ”

Euroleague 6

euroleague-hackettΤην έντονη ανησυχία του για την διεξαγωγή του Ευρωμπάσκετ (και) στην Κωνσταντινούπολη, η οποία έχει γίνει επίκεντρο τρομοκρατικών επιθέσεων, εξέφρασε ο Ντάνιελ Χάκετ. Ο άσος του Ολυμπιακού μίλησε στην “Gazzetta Dello Sport, σχολιάζοντας επίσης και τον σοβαρό τραυματισμό του, με τον ίδιο να ευελπιστεί να επιστρέψει στα παρκέ πριν το Eυρωμπάσκετ του ερχόμενου καλοκαιριού.

Ανησυχώ που η διοργάνωση θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη. Πρόσφατα μίλησα και με τον Όστιν Ντέι, ο οποίος είχε προγραμματίσει να πάει στο κλαμπ Ρέινα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, αλλά ευτυχώς δεν πήγε.  Πολλοί μιλούν για τα όσα γίνονται. Πιστεύω ότι σωστό θα ήταν να πουν και οι ίδιοι οι παίκτες τη γνώμη τους για το συγκεκριμένο θέμα”, σχολίασε αρχικά ο Ιταλός.

Όσον αναφορά την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, ανέφερε: “Ελπίζω να είμαι σε καλή κατάσταση στο τέλος του Ιουνίου και από εκεί και πέρα θα δούμε πώς θα πάει. Μίλησα με τον κόουτς Μεσίνα και μου είπε ότι με θέλει στο Ευρωμπάσκετ”.

Για το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό, τόνισε: “Είναι κρίμα που τραυματίστηκα, γιατί φέτος ο Ολυμπιακός έχει τις δυνατότητες να προκριθεί στο Final Four. Έχει την πιο δυνατή άμυνα στην Ευρώπη. Είμαι στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου μου, αλλά έχω λάβει θετικά μηνύματα για ανανέωση.

Η Ελλάδα ήταν μια πρόκληση για μένα και αποδείχτηκε μια καλή επιλογή. Όλοι οι Ιταλοί στο εξωτερικό τα πάνε καλά. Δείτε την εξέλιξη του Μέλι. Αυτό θα είναι πλεονέκτημα για την Εθνική ομάδα γιατί αποκτήσαμε εμπειρία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…