Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο “Αναλαμβάνω την ευθύνη”

“Αναλαμβάνω την ευθύνη”

zdovc

zdovc

Ο Γιούρι Ζντοβτς μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Άρη και τον αποκλεισμό από το τελικό ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα, ενώ σχολίασε και τους τραυματισμούς που ταλαιπωρούν την ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ: 

“Συγχαρητήρια στον αντίπαλό μας, τον προπονητή και τους παίκτες του. Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι με πολύ καλή ατμόσφαιρα. Στο τέλος ήταν πιο τυχεροί και εμείς δεν κάναμε τη δουλειά μας αμυντικά. Δεχθήκαμε τρίποντα πριν από το τελευταίο σουτ. Έπρεπε να είμαστε πιο επιθετικοί σε αυτές τις άμυνες. Το ματς τελείωσε, ο Άρης συνεχίζει, τους εύχομαι τα καλύτερα. Έχουμε δουλειά να κάνουμε”.

Για το σουτ του Κάμινγκς: “Είχαμε προετοιμαστεί για τις αλλαγές και μια φάση ένας με έναν. Μας νίκησε πολύ εύκολα. Δεν αντιδράσαμε σωστά αμυντικά σε μια φάση ένας με έναν. Στο τέλος, είναι μια φάση ένας με πέντε. Δεν είχα δει το deny, τώρα τελείωσε. Είχαμε προετοιμάσει αλλαγές. Δεν έχω να πω κάτι για την ομάδα μου, είμαι ικανοποιημένος. Ίσως έπρεπε να βάλω τον Ελονού στο τέλος για να προσπαθήσει να κόψει την μπάλα. Έχουμε δουλειά να κάνουμε.

Αναφορικά με τους τραυματισμούς: “Είμαι ανήσυχος με τους τραυματισμούς μας. Ο τραυματισμός του Σάκοτα έδειξε άσχημος, ο Βασιλειάδης είχε τράβηγμα, ο Μαυροειδής παίζει με… ένα πόδι εδώ και ένα μήνα. Το καλό είναι ότι ο νέος παίκτης μας πολύ. Αναλαμβάνω την ευθύνη της ήττας, είμαι ο προπονητής”.

Από την πλευρά των παικτών, μίλησε ο Ντόνι ΜακΓκραθ: “Ήταν ένα σκληρό ματς, παίξαμε καλά. Δεν σταματήσαμε τον αντίπαλο όταν έπρεπε, θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει. Συγχαρητήρια στον Άρη που σκόραρε και προκρίθηκε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Κύπελλο Ελλάδας: Το κοινωνικό πρόσωπο το Κυπέλλου Ελλάδας (vid)

Γεμάτο δράση εντός και εκτός παρκέ περιείχε το Κύπελλο Ελλάδας. H Κρήτη φιλοξένησε ένα τετ…