Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Αν συνεχίσουμε έτσι οι νίκες θα έρθουν”

“Αν συνεχίσουμε έτσι οι νίκες θα έρθουν”

A1 7

a1-serelis-lavrio-laurio-coach

Ικανοποιημένος από την πρόοδο των παικτών του έμεινε ο Χρήστος Σερέλης, παρόλο που το Λαύριο δεν κατάφερε να επικρατήσει της ΑΕΚ στη 15η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας προπονητής: “Σήμερα περιμέναμε να δούμε αν τελικά τον τελευταίο ενάμιση μήνα η δουλειά που κάναμε μπορεί να είναι σε ένα επίπεδο ανώτερο από αυτό που ήμασταν μέχρι τώρα, περιμέναμε λοιπόν μία μεγάλη δύναμη μπασκετική την ΑΕΚ να έρθει στο γήπεδο μας, ξέραμε ότι είχε απώλειες. Επίσης γνωρίζαμε ότι έχει παίξει παιχνίδια συνεχόμενα σημαντικά σε Ελλάδα και Ευρώπη και η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε λεπτό με το λεπτό να είμαστε κοντά στο σκορ και να κλέψουμε τη νίκη.

Κάναμε μία καλή προσπάθεια δεν καταφέραμε, είμαστε χαρούμενοι από την προσπάθεια που κάναμε. Κάναμε λάθη μέσα σε αυτή την προσπάθεια τα οποία αν είχαμε αποφύγει θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει όπως είπε και ο coach, αλλά νομίζω ότι αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι και φυσικά το μυαλό μας είναι μέσα στο κεφάλι μας, διότι ναι μεν φτάσαμε κοντά στη νίκη, δεν την πήραμε αλλά τα παιχνίδια που είναι να πάρουμε είναι άλλα, είναι εδώ με το Ρέθυμνο, είναι εδώ με τον Προμηθέα, με τέτοιου βεληνεκούς ομάδες για να σωθούμε και εύκολα. Αν λοιπόν συνεχίσουμε έτσι θα έρθουν οι νίκες για να σωθούμε.

Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ΑΕΚ στην Ελλάδα και φυσικά στην Ευρώπη που έχει τα παιχνίδια που μπορεί να μας βγάλει ασπροπρόσωπους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …