Κεντρική Basket League Άρης Αμφίβολος ο Κάμινγκς, “μέσα” Σίμτσακ-Γιάνκοβιτς

Αμφίβολος ο Κάμινγκς, “μέσα” Σίμτσακ-Γιάνκοβιτς

cummings

cummingsΟλοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για το εντός έδρας ματς με το Ρέθυμνο. Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ, η συμμετοχή του Γουίλ Κάμινγκς στο σαββατιάτικο παιχνίδι είναι αμφίβολη λόγω του έντονου πρηξίματος στο μάτι (ο Αμερικανός δέχτηκε χτύπημα στο ζυγωματικό στον αγώνα με την Μονακό και δεν προπονήθηκε την Παρασκευή). Από εκεί και πέρα οι Γιάνκοβιτς (χτύπημα στον τετρακέφαλο) και Σίμτσακ (πρόβλημα στο πέλμα) που λόγω τραυματισμού δεν έπαιξαν κόντρα στους Γάλλους, επέστρεψαν στην αγωνιστική δράση και θα είναι διαθέσιμοι.

Οι προσπάθειες του Γιάννη Αντετοκούνμπο απέναντι στους Ράπτορς ζωντανά με Live Streaming στην 2winbet.gr η οποία εκτός των υψηλότερων αποδόσεων της αγοράς, σας δίνει την δυνατότητα να δείτε όλα τα σημερινά (27/1) ματς της Euroleague!

Πρίφτης: “Συγκεντρωμένοι στην άμυνα…”

Ο Δημήτρης Πρίφτης δήλωσε για τον αγώνα με το Ρέθυμνο: “Αντιμετωπίζουμε μία καλή και επικίνδυνη ομάδα, όπως είναι το Ρέθυμνο. Πρόκειται για μία ομάδα που τρέχει και σουτάρει πολύ, επιδιώκοντας να επιβάλει έναν γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι. Εμείς καλούμαστε να αφήσουμε πίσω μας τις κακές εμφανίσεις που ακολούθησαν τον ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ και να βγάλουμε στο παρκέ τα στοιχεία που μας βοήθησαν να κάνουμε το σερί νικών τον Δεκέμβριο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα και να έχουμε καλές επιθετικές επιλογές, περιορίζοντας τα λάθη και τα νεκρά διαστήματα που εμφανίσαμε τελευταία. Το ριμπάουντ και η αποτελεσματικότητα στο μακρινό σουτ θα είναι καθοριστικά στοιχεία για την έκβαση της αναμέτρησης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…