Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Αφήνουμε πίσω τον ΠΑΟ, πάμε για μάχη με Μπασκόνια”

“Αφήνουμε πίσω τον ΠΑΟ, πάμε για μάχη με Μπασκόνια”

lotzeski green

lotzeski-green

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για το δύσκολο παιχνίδι απέναντι στη Μπασκόνια και ο Έρικ Γκριν σχολίασε την επικείμενη μάχη απέναντι στους Ισπανούς, αλλά εξέφρασε και την σιγουριά του πως θα καταφέρει η ομάδα του να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ ανέφερε: “Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Πρέπει να αντεπιτεθούμε μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο παιχνίδι για την Euroleague. Πρέπει να συνεχίσουμε την καλή μας πορεία. Η Μπασκόνια είναι πολύ καλή ομάδα. Παίζει δυνατά, όπως κι εμείς και είμαστε προετοιμασμένοι για μάχη”.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: “Το πρώτο μας μέλημα είναι η άμυνα. Εχουμε πολλούς καλούς παίκτες, όπως ο Λάρκιν και ο Μπομπουά. Πρέπει να σταματήσουμε ατομικά τους παίκτες τους και να παίξουμε καλή ομαδική άμυνα. Πρέπει να πάρουμε τα ριμπάουντ και να τρέξουμε. Θα είναι πολύ διαφορετικό το παιχνίδι σε σχέση με εκείνοι του πρώτου γύρου. Πρέπει να προσαρμοστούμε και πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι“.

Ο 26χρονος σχολίασε και τον πολύ καλό αμυντικό Σέιν Λάρκι: “Έχουμε παίξει αντίπαλοι στο κολέγιο. Ήμασταν στην ίδια περιφέρεια. Ανυπομονώ για την πρόκληση και είμαι ενθουσιασμένος που θα τον αντιμετωπίσω”.

Κλείνοντας για το αν η ομάδα έχει ξεπεράσει την ήττα από τον Παναθηναϊκό είπε: “Φυσικά. Πρέπει πάντα να προχωράς. Ήταν ένα ντέρμπι, χάσαμε το κύπελλο αλλά συνεχίζουμε και είμαστε συγκεντρωμένοι στους άλλους δύο στόχους. Το αφήνουμε πίσω και προχωράμε”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Κάνααν: «Να μείνουμε ενωμένοι και να μην γίνουν λάθη»

Ο Αϊζάια Κάνααν θέλει από την ομάδα του ενότητα, στο Βελιγράδι Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού…