Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός 500αρης ο Μποχωρίδης!

500αρης ο Μποχωρίδης!

bochoridis

bochoridis

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης δουλεύει σκληρά, προκειμένου να αποδείξει πως μπορεί να σταθεί σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν του δίνει ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής στην Ευρωλίγκα, ωστόσο τον χρησιμοποιεί αρκετά στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου το ροτέισον των “πράσινων” ανοίγει, προκειμένου να πάρουν ανάσες τα βασικά γρανάζια της ομάδας.

Από την πλευρά του, ο Έλληνας γκαρντ φροντίζει να αρπάζει κάθε ευκαιρία από τα μαλλιά, βοηθώντας αρκετά τον Παναθηναϊκό, όσα λεπτά βρίσκεται στο παρκέ.

Παρέα με τον Αλεσάντρο Τζεντίλε (9π., 5ριμπ.), ήταν τα μεγάλα κέρδη του “τριφυλλιού” από το χθεσινό (8/1) νικηφόρο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Ο Μποχωρίδης πάτησε παρκέ για 13:39 λεπτά, μετρώντας 10 πόντους (2/2 βολές, 1/2 δίποντα, 2/2 τρίποντα). Οι 10 πόντοι ήταν αρκετοί, ώστε ο 22χρονος άσος να “σπάσει” το φράγμα των 500 στη Basket League. Συγκεκριμένα, έφτασε τους 504 πόντους σε 127 συμμετοχές στα μεγάλα σαλόνια με τη φανέλα του Άρη και του Παναθηναϊκού.

Η χθεσινή (8/1) εμφάνισή του ήταν η δεύτερη πιο παραγωγική τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα,  με την κορυφαία του επίδοση να είναι οι 11 πόντοι που σημείωσε στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας.

Ο Έλληνας γκαρντ δεν κατάφερε να προσφέρει ιδιαίτερα σ’ άλλους τομείς του παιχνιδιού κι έτσι συγκέντρωσε μόλις 9 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, μένοντας μακριά από την κορυφαία του εμφάνιση στο εντός έδρας παιχνίδι με την Κύμη, όταν και είχε σημειώσει 20 βαθμούς στο ranking, έχοντας 9 πόντους, 9 ριμπάουντ και 6 ασίστ!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Στην Τουρκία ο Εργκίν Αταμάν για την κηδεία του πατέρα του

Στην Τουρκία για την κηδεία του πατέρα του βρίσκεται ο Εργκίν Αταμάν. Στην Τουρκία βρίσκετ…