Κεντρική Basket League Άρης Xρηστίδης: “Πρωτόγνωρο συναίσθημα το χειροκρότημα…”

Xρηστίδης: “Πρωτόγνωρο συναίσθημα το χειροκρότημα…”

xristidis

Ο Βασίλης Χρηστίδης ήταν εξαιρετικός στο ματς του Άρη με τον Κολοσσό, σε 9 λεπτά συμμετοχής πέτυχε οχτώ πόντους, “κατέβασε” τέσσερα ριμπάουντ και έκανε ένα κλέψιμο. Μάλιστα “κέρδισε” το χειροκρότημα των φίλων των “κιτρίνων” και γι’ αυτό (σ.σ. το χειροκρότημα) ο 18χρονος καλαθοσφαιριστής (ύψος 2.07) της ομάδας της Θεσσαλονίκης δήλωσε:

“Είναι ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα. Ολους τους παίκτες το χειροκρότημα του κόσμου, δίνει ενέργεια. Η δουλειά δεν σταματά ποτέ… Τόσο ατομικά όσο και συλλογικά, πρέπει να κοιτάμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”.

Για την συμβουλή του Βλάντο Γιάνκοβιτς να συνεχίσει την σκληρή δουλειά: “Ο Βλάντο είναι μεγάλος παίκτης. Ακούω τις συμβουλές του. Εχει πολλά χιλιόμετρα μέσα στο παρκέ. Εγώ καθημερινά πρέπει να δουλεύω σκληρά”.

Για το αν είναι παίκτης για το “4” ή για το “5”: “Είμαι ό,τι χρειαστεί ο προπονητής… Είτε στη θέση 4, είτε στη θέση 5 πρέπει να δίνω το 100%”.

Για το αν είχε άγχος στο ματς με τον Κολοσσό: “Το άγχος πρέπει να είναι δημιουργικό και όχι να μας βαραίνει. Εγώ ήθελα να βοηθήσω την ομάδα και να δώσω το 100%. Είναι θέμα προπονητή αν παίζω ένα δευτερόλεπτο ή 10 λεπτά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Basket League: Προμηθέας – Άρης πράξη πρώτη

Ο Προμηθέας υποδέχεται τον Άρη στο game 1 των play off της Stoiximan Basket League Το ένα …