Κεντρική Ασίστ Περαστικός Το τηλέφωνο του προέδρου

Το τηλέφωνο του προέδρου

iphone-nokia-pao

Α, παιδιά να οργανωθούμε, δεν είναι κατάσταση αυτή. Γιατί, εντάξει, εγώ Περαστικός είμαι κι από τη μια φορά μέχρι την άλλη, που θα πάω στο μπασκετικό μου στέκι πολλά αλλάζουν, να προλαβαίνουμε όμως. Γιατί, τόσο καιρό που έχω να ασχοληθώ με τα των “μεγάλων“, είχα μείνει στο ότι ο Ολυμπιακός αμφισβητεί τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού.

Άκουσα πως δικαιώθηκε ο “πράσινοςπρόεδρος. Με βούλα δικαστηρίου και τα σκυλιά δεμένα. Λέω “πάει, τέλειωσε αυτή η ιστορία, πάμε γι’ άλλα” και συνέχισα να ασχολούμαι με την Α2 κατηγορία, που έχει πολύ ψωμί και θα με αναγκάσει να εμφανιστώ (εκτάκτως) και αύριο. Καλά λένε “μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην λες“.

Πέρασα από ένα καλό μπασκετικό στέκι στα βόρεια προάστια και συζητούσαν για τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού. “Ο Μάνος” τους λέω. “Όχι” μου απαντά ξερά ένας τύπος, που ξέρει πρόσωπα και πράγματα, αλλά μου τη σπάει γιατί είναι απόλυτος στις απόψεις του. Ξερόλας κανονικός. “Τι όχι, ρε μάστορα;” του απάντησα κι εκεί ήταν που έχασα την μπάλα.

Άκου αδερφέ” μου είπε. “Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού θα έχει ΝΟΚΙΑ τηλέφωνο κι ο Μάνος έχει iPhone. Γκέγκε;“. Αμ δε, που γκέγκε! Η αλήθεια είναι πως δεν κατάλαβα. Τι θέλει να πει ο ποιητής; Και τι σημασία έχει τι μάρκα τηλεφώνου επιλέγει ο πρόεδρος; Μήπως είναι συνθηματικό;

Έφυγα προβληματισμένος. Έκανα ένα δύο τηλεφωνήματα. Δεν γνωρίζω τι συσκευή είχαν οι… δικοί μου, που απάντησαν, αλλά το επιβεβαίωσαν πλήρως. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού θα έχει τηλέφωνο ΝΟΚΙΑ. Περιμένετε λίγες ημέρες και θα μάθετε. Στον ΕΣΑΚΕ, πάντως, ξέρουν ήδη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περαστικός
Περισσότερα σε Περαστικός

Δειτε επισης

Από συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο, παίκτης του Προμηθέα (vid)

Ακόμα μία εξαιρετική μεταγραφική κίνηση είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο Προμηθέας. Η ομάδα …