Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Το… δυναμικό comeback του Πέινερς

Το… δυναμικό comeback του Πέινερς

peiners

peiners

Ο Ζάνις Πέινερς θα μπορούσε να γίνει ο… ήρωας του αγώνα απέναντι στην Ουσάκ, αν μετρούσε το τρίποντο που πέτυχε με την λήξη του ματς. Αυτό δεν συνέβη (δεν μέτρησε το τρίποντο), ο “Δικέφαλος” έχασε με 78-77, ωστόσο αναμφίβολα ο Λετονός “έδωσε” πολλά στους “ασπρόμαυρους” στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Αυτό το “αποδεικνύουν” οι αριθμοί… Ο Πέινερς πέτυχε 19 πόντους, “μάζεψε” 9 ριμπάουντ ενώ είχε τρεις ασίστ. Συγκέντρωσε 23 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης και βάσει ranking αποτέλεσε τον πολυτιμότερο παίκτη του ΠΑΟΚ στον αγώνα κόντρα στους Τούρκους.

Πρώτος στον μέσο όρο πόντων στα τελευταία δύο ματς

Ο Πέινερς για αρκετό καιρό ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό (διάταση στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού), αυτό αν μη τι άλλο κόστισε στον “Δικέφαλο” (ο 26χρονος καλαθοσφαιριστής δεν έπαιξε απέναντι στα Τρίκαλα, στην Ολντενμπουργκ, στο Ρέθυμνο, στην Βέντσπιλς και στην Κύμη) και στα δύο τελευταία ματς του ΠΑΟΚ φάνηκε πόσο πολύτιμος μπορεί να είναι ο Λετονός. Ο τελευταίος πέτυχε 14 πόντους απέναντι στον Προμηθέα Πατρών και 19 πόντους κόντρα στην Ουσάκ αποτελώντας τον πρώτο σκόρερ του “Δικεφάλου” σε αυτά τα δύο παιχνίδια έχοντας μέσο όρο 16,5 πόντους (κανένας άλλος παίκτης του ΠΑΟΚ δεν είχε τόσο υψηλό μέσο όρο πόντων στα τελευταία δύο ματς).

Μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί ότι απέναντι στον Προμηθέα ο Πέινερς δεν ήταν απόλυτα έτοιμος καθώς λίγες μέρες πριν το παιχνίδι με τους Πατρινούς δεν είχαν υποχωρήσει σε απόλυτο βαθμό οι πόνοι που είχε στο πόδι. Σε κάθε περίπτωση ο Λετονός έχει κάνει… δυναμικό comeback μετά τον τραυματισμό του. Γενικώς ο Πέινερς μέχρι στιγμής έχει δημιουργήσει θετική εντύπωση στις τάξεις του ΠΑΟΚ (αγωνιστικά είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει… διάφορες δουλειές στο παρκέ ενώ πρόκειται για πολύ καλό χαρακτήρα, όπως λένε στελέχη της ομάδας) και δεν αποκλείεται κάποια στιγμή (μελλοντικά) να γίνει κουβέντα για το μέλλον του (και την πιθανή παραμονή του) στον “Δικέφαλο”…

Oι καλύτερες αποδόσεις της αγοράς μόνο στην 2winbet.gr, στην οποία μπορείτε να δείτε σε live streaming όλους τους αγώνες της Euroleague την Πέμπτη (15/12)!

Με το μυαλό στον… κόσμο εν όψει Ολυμπιακού

Η αλήθεια είναι πως η νίκη επί της Ουσάκ θα ήταν πολύ καλή για τον ΠΑΟΚ όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους στο Champions League, αλλά και… επικοινωνιακά. Aυτό γιατί ένα “διπλό” στην Τουρκία θα έκανε τον κόσμο του “Δικεφάλου” να είναι ακόμη πιο “ζεστός” εν όψει του εντός έδρας αγώνα (18/12) με τον Ολυμπιακό.

Ο “Δικέφαλος” ήταν άτυχος στο ματς με τους Τούρκους δεδομένου πως το τρίποντο του Πέινερς δεν μέτρησε, έτσι έχασε η ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά όπως και να έχει, στον ΠΑΟΚ δεν θέλουν αυτό το αποτέλεσμα να επηρεάσει αρνητικά τους φίλους των “ασπρόμαυρων” και επιθυμούν το “Παλατάκι” να γίνει… έδρα (με κόσμια συμπεριφορά φυσικά) στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Σχετικά με το παιχνίδι της Κυριακής, λοιπόν, στο μυαλό είναι το θέμα της προσέλευσης του κόσμου ο οποίος αντικειμενικά -και- φέτος δεν έχει στηρίξει την ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου και με λίγα λόγια στον ΠΑΟΚ περιμένουν οι οπαδοί να δώσουν βροντερό παρών στο “PAOK Sports Arena”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Μαργαρίτης: «Το κορμί μου αντέχει ακόμη»

Τον απολογισμό της φετινής χρονιάς, αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, …