Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Θέλω να μείνω παραπάνω από έξι μήνες”

“Θέλω να μείνω παραπάνω από έξι μήνες”

alessandro gentile afixi aerodromio

alessandro-gentile-afixi-aerodromio

Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε, το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού, δεν έκρυψε την επιθυμία του να μείνει περισσότερο από έξι μήνες στην Ελλάδα (σ.σ.: τόσο διαρκεί το συμβόλαιό του με τους “πράσινους”), ενώ τόνισε πως ήρθε για να κατακτήσει πολλά τρόπαια.

Στις πρώτες του δηλώσεις επί ελληνικού εδάφους, ο Ιταλός άσος τόνισε: “Θέλω να είμαι εδώ για περισσότερους από έξι μήνες. Έχω, βέβαια, συμβόλαιο με την Αρμάνι. Θα προσπαθήσουμε να τα φτιάξουμε τα πράγματα το καλοκαίρι”.

Στη συνέχεια, ανέφερε: “Είναι υπέροχο να επιστρέφω ύστερα από τόσα χρόνια, είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι εδώ. Ελπίζω να ακολουθήσω τα βήματα του πατέρα μου, να έχω κι εγώ τόσες επιτυχίες όπως εκείνος. Ήμουν πραγματικά χαρούμενος και ενθουσιασμένος που είχα την ευκαιρία να έρθω εδώ. Ήταν πολύ εύκολο για μένα να πω το “ναι“. Η σκέψη ήταν πολύ εύκολη. Θέλω να μπω στην ομάδα σταδιακά και να δώσω αυτά που θα μου ζητήσει ο Παναθηναϊκός.

Είχα μεγάλη εμπειρία με νίκες στο Μιλάνο, ήταν η ώρα να αλλάξω. Αυτή ήταν η στιγμή για μια νέα αρχή. Όταν παίζαμε κόντρα στον Παναθηναϊκό, θυμόμουν πάντα τι γινόταν παλαιότερα. Αυτό που θέλω τώρα είναι να πάρω τρόπαια. Αυτό θέλει μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό. Είμαι εδώ για να νικάω. Πιστεύω πως με χρόνο και υπομονή, θα είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα”.

Δεν παρέλειψε, τέλος, να αναφερθεί και στην μπασκετική κόντρα των “αιωνίων”: “Όσοι αγαπούν το μπάσκετ ξέρουν την κόντρα Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού. Χαίρομαι που ξεκινάω την πορεία μου στην Ευρωλίγκα με ματς κόντρα στον Ολυμπιακό“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

ΕΟΚ: Αλλαγή ώρας στο Ηλυσιακός – Πικέρμι

Στις 20:00 αντί για τις 17:00 το Ηλυσιακός – Πικέρμι. Η ΕΟΚ με ανακοίνωση της γνωστο…