Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Τα εισιτήρια του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Τα εισιτήρια του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

spanoulis-olympiakos

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Παναθηναϊκό Superfoods (06/01, 21:00), για τη 16η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Οι “ερυθρόλευκοι” με ανακοίνωσή τους ενημέρωσαν τους φιλάθλους τους για τα εισιτηρία της ελληνικής αναμέτρησης στην Ευρώπη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:
“Η Διεύθυνση Εισιτηρίων της Κ.Α.Ε. Oλυμπιακός ανακοινώνει ότι για τον Ευρωπαϊκό αγώνα με τον Παναθηναϊκό Superfoods (06/01/2017 με ώρα έναρξης 21:00) η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

• Από τα εκδοτήρια του Σ.Ε.Φ. από την Δευτέρα 02/01/2017 και ώρες 10:00 – 18:00
• Μέσω του internet από το www.olympiacosbc.gr, του τηλεφωνικού κέντρου στο τηλέφωνο 210 8938007 από την Δευτέρα 02/01/2017 και ώρα 10:00.
• και τέλος, εάν υπάρχουν ακόμη εισιτήρια, από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και ΟΤΕ από την Τρίτη 03/01/2017 .

Με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο που ήδη είναι σε ισχύ, η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός ενημερώνει τους φίλαθλους, ότι, από εδώ και στο εξής, για την αγορά κάθε εισιτηρίου με οποιαδήποτε τρόπο (internet, εκδοτήρια, τηλ. κέντρο κλπ.) είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10,15,20, και 25 ευρώ.

Για εισιτήρια ακριβότερων κατηγοριών και VIP, παρακαλούμε απευθυνθείτε στα γραφεία της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός και στο τηλέφωνο 210 4527600

Για την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός θα ήθελε να ενημερώσει, ότι, λόγω λειτουργίας του access control (τουρνικέ) στο ΣΕΦ, όσοι φίλαθλοι προμηθευτούν εισιτήρια, παρακαλούνται να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο, για την αποφυγή συνωστισμού την τελευταία στιγμή. Επίσης, όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί τα εισιτήριά τους μέσω του internet και της υπηρεσίας print at home παρακαλούνται όπως διπλώσουν τα εισιτήριά τους στις διακεκομμένες γραμμές που υπάρχουν πάνω στο print at home για να είναι η είσοδός τους στο γήπεδο πιο γρήγορη και πιο εύκολη.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΕΑ (άτομα μόνο με κινητικά προβλήματα)

Η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό Superfoods της 06/01/2017 ενημερώνει τους φιλάθλους με κινητικά προβλήματα τα ακόλουθα:
Καλεί τους φιλάθλους να επικοινωνήσουν με την Κ.Α.Ε. Oλυμπιακός μέχρι και την Πέμπτη 05/01/2017 και ώρα 18:00, ώστε να παραλάβουν από τη θύρα 8 το DAY PASS. Όσοι δεν επικοινωνήσουν έγκαιρα, δεν θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο.

• Προβλέπεται δωρεάν είσοδος για τους ίδιους και για τον ένα συνοδό τους
• Η είσοδος των συγκεκριμένων ατόμων θα γίνει μόνο από τη θύρα 8.

Η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τον αγώνα της ομάδας μας με τον Παναθηναϊκό Superfoods, θα πρέπει να έχουν την “ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ”. Θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την “ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ” από τα εκδοτήρια της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός (ημέρες και ώρες λειτουργίας ταμείων), από το γραφείο του τμήματος μελών / φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (κάτω από την θύρα 19 – Εμπορική Στοά), μέσω του internet στο http://buy.tickethour.com/osfp-www/showProductList.html, καθώς επίσης και από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και ΟΤΕ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την “ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ” μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π στο 2104190902-4 και 2111007060.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Προπόνηση χωρίς απρόοπτα ενόψει Ζενίτ

Μετά την διαβολοβδομάδα όπου περιλάμβανε την 7η συνεχόμενη ήττα για τον Ολυμπιακό στην Ευρ…