Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Στο πνεύμα των Χριστουγέννων ο ΠΑΟΚ (pic)

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων ο ΠΑΟΚ (pic)

paok1

To πρωί της Δευτέρας (19/12), οι μερικοί από τους παίκτες του ΠΑΟΚ πήγαν στα παιδιά τα οποία νοσηλεύονται στην Παιδιατρική Κλινική του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης και τους πρόσφεραν πολλά δώρα αλλά και χαμόγελα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:
“Οι μικροί ασθενείς υποδέχθηκαν μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δένδρο αλλά και στους θαλάμους τους, τους μπασκετμπολίστες Nenad Miljenovic, Brandon Taylor, Darryl Bryant, Jordan Sibert και Keith Clanton, που τους προσέφεραν δώρα και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

Όπως τόνισε εκ μέρους τους ο Nenad Miljenovic “είναι πολύ σημαντικό για όλους τους αθλητές αλλά και για τον ΠΑΟΚ να προσφέρουν λίγες στιγμές χαράς στα παιδιά που υποφέρουν” και αυτό τους ώθησε στη συγκεκριμένη χριστουγεννιάτικη επίσκεψη.

Τους αθλητές της ΚΑΕ ΠΑΟΚ υποδέχθηκε η Διευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής και Επιστημονική Διευθύντρια του νοσοκομείου, καθηγ. Φανή Αθανασιάδου, η οποία εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες “για την ευαισθησία που επέδειξαν, να επισκεφθούν τις άγιες αυτές ημέρες τα παιδιά που νοσηλεύονται στην Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείου μας, να τους χαρίσουν χαμόγελα και δώρα, να τους δώσουν κουράγιο και χαρά.””

 

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων ο ΠΑΟΚ (pics)

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Back to back ρεκόρ καριέρας απ’ τον Τέρνερ

Την περασμένη Κυριακή ο Έλστον Τέρνερ έκανε το καλύτερο φετινό παιχνίδι του που συνοδεύτηκ…