Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Στο μυαλό μας είναι μόνο η Κύμη”

“Στο μυαλό μας είναι μόνο η Κύμη”

nikos pettas promitheas patras

nikos-pettas-promitheas-patras

Ο Προμηθέας Πατρών αγωνίζεται εκτός έδρας με την Κύμη SeaJets (17/12, 17:00), για την 11η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τον Νίκο Πέττα να μιλάει στο blog του ΕΣΑΚΕ και να αναφέρεται στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αλλά και στην αναμέτρηση με την Κύμη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκος Πέττας:
“Γεια χαρά σε όλους!

Την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον ΠΑΟΚ χάσαμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για μια ιδιαίτερα σημαντική νίκη. Ενώ ελέγχαμε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκειά του, κάποια λάθη που κάναμε στο τέλος του κανονικού αγώνα, δυστυχώς επέτρεψαν στον αντίπαλό μας να ξαναμπεί στο κόλπο και να στείλει την αναμέτρηση στην παράταση, εκεί όπου είχε, πλέον, τον έλεγχο της κατάστασης, αλλά και το ψυχολογικό αβαντάζ.

Θέλω να πιστεύω ότι το πάθημα, μας έγινε μάθημα. Δεν επιτρέπεται να ξαναχάσουμε παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο και στην παράταση, όπως χάσαμε τους αγώνες στο Ρέθυμνο και στην Πάτρα από τον ΠΑΟΚ.

Στο μυαλό μας είναι μόνο η Κύμη. Ο αντίπαλός μας είναι μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Στο ρόστερ της, η Κύμη διαθέτει μια πλειάδα πολύ καλών παικτών, τόσο ξένων, όσο και Ελλήνων. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στην αντίπαλό μας να επιβάλει τον ρυθμό της στο παιχνίδι του Σαββάτου. Πρέπει να πάμε τον αγώνα στα μέτρα μας.

Γνωρίζουμε πολύ καλά την Κύμη από τις περσινές μας μάχες στην Α2 Εθνική Ανδρών του μπάσκετ, όμως θα πρέπει να σημειώσουμε ότι είναι εντελώς διαφορετικές οι συνθήκες στην Α1. Το έργο μας τώρα είναι πολύ πιο δύσκολο. Θα προσπαθήσουμε, πάντως, να συνεχίσουμε και να διευρύνουμε το σερί των νικών μας απέναντι στην Κύμη.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…