Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών ”Στις ήττες φταίω εγώ”

”Στις ήττες φταίω εγώ”

vetoulas

vetoulas

Ο Προμηθέας ηττήθηκε στην Χαλκίδα από την Κύμη και ο τεχνικός των Πατρινών ανέλαβε την ομάδα, ενώ σχολίασε πως με την επιστροφή των τραυματιών θα είναι τελείως διαφορετική η ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκος Βετούλας : 

”Εξαρχής ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς και αυτό είχε να κάνει με το ότι έλειπαν δύο βασικοί ψηλοί μας. Τα χαμένα ριμπάουντ ήταν σημαντικός λόγος που δεν καταφέραμε να πάρουμε την νίκη, ενώ επίσης είχαμε ένα επιθετικό μπλακ άουτ που δεν μας επέτρεψε να βάλουμε κάποια εύκολα καλάθια και να μπορέσουμε να μείνουμε ως τα τελευταία λεπτά μέσα στο παιχνίδι”.

Για το αρνητικό σερί των τριών ηττών σχολίασε : ” Συνήθως όταν χάνει μια ομάδα τρία διαδοχικά παιχνίδια, όπως έχει συμβεί σε εμάς και με τον τρόπο που τα έχουμε χάσει, ο πρώτος που φταίει είναι ο προπονητής. Θα δούμε τι θα γίνει στην συνέχεια γιατί η ομάδα πρέπει να φτάσει εκεί που της αρμόζει. Θεωρώ ότι όταν γυρίσουν οι τραυματίες, η ομάδα θα είναι πολύ ανταγωνιστική και στο τέλος της σεζόν θα είναι εκεί που πρέπει”.

Όσων αφορά τους παίχτες του πρόσθεσε : ”Πιστεύω ότι είναι δύσκολο αυτήν την στιγμή να πω κάτι εναντίον αυτών που αγωνίστηκαν, καθώς κάποια παιδιά έπαιξαν για αρκετή ώρα σε θέσεις που δεν έχουν συνηθίσει. Έμεινα ικανοποιημένος από αρκετά παιδιά που μέχρι τώρα δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής. Συγχαρητήρια στην Κύμη και στον κόουτς Μπρατσιάκο για την νίκη και καλή συνέχεια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…