Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Σημαντική νίκη αλλά…”

“Σημαντική νίκη αλλά…”

Euroleague 8

euroleague-kostas-papanikolaou-olympiakos-olympiacos

Σημαντική νίκη χαρακτήρισε αυτήν κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο εξαιρετικός Κώστας Παπανικολάου (19 πόντους), τονίζοντας ωστόσο πως όταν θες να κάνεις πρωταθλητισμό και θες να δείχνεις ότι είσαι ο καλύτερος, δεν πρέπει να επιτρέπεις στον εαυτό σου να έχει τέτοια απόδοση.

Όλα όσα είπε ο Έλληνας φόργουορντ:
“Aρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ για την προσπάθειά της και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι έγινε ένα κλειστό παιχνίδι, ήταν σημαντική νίκη για εμάς, αλλά δεν είμαστε η ομάδα που έχει συνηθίσει να δέχεται 80+ πόντους. Δεν δείξαμε τη συγκέντρωση που έχουμε δείξει σε άλλα παιχνίδια στην άμυνά μας.

Ήταν μια σημαντική νίκη, αλλά όταν θες να κάνεις πρωταθλητισμό και θες να δείχνεις ότι είσαι ο καλύτερος, δεν πρέπει να επιτρέπεις στον εαυτό σου πάνω από όλα, να έχει τέτοια απόδοση. Παρόλα αυτά, συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, δεν μπορώ να πω ότι δεν ήταν μια σημαντική νίκη”.

Ενώ, για τον Βαγγέλη Μαργαρίτη, ο οποίος επέστρεψε στην αγωνιστική δράση: “Καλή τύχη και στον Μαργαρίτη, να είναι γερός και δυνατός, χαρήκαμε όλοι που το παιδί γύρισε από έναν τέτοιο τραυματισμό. Να είστε όλοι καλά”..

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: «Ένα ακόμα παιχνίδι» (vid)

Δείτε όλα όσα έγιναν στο Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα. Ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός, κ…