Κεντρική Απόλλων Π. Συγκεντρώνει τρόφιμα και ρούχα ο Απόλλων Πάτρας

Συγκεντρώνει τρόφιμα και ρούχα ο Απόλλων Πάτρας

apollonas

Τόσο στο παιχνίδι του προσεχούς Σαββάτου (17/12, 17:00) με τον Άρη όσο και στην αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής με την Κύμη, που έχει προγραμματιστεί για τις 26 Δεκεμβρίου, στον Απόλλωνα Πάτρας αποφάσισαν να συγκεντρώσουν τρόφιμα μακράς διάρκειας, ρούχα και παιχνίδια ώστε να δοθούν στους συναθρώπους μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η “οικογένεια” του Απόλλωνα, στο πλαίσιο των κοινωνικών της δράσεων και συναισθανόμενη την ευθύνη απέναντι στην τοπική κοινωνία, αποφάσισε στα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια να γίνει συγκέντρωση ρούχων, τροφίμων και παιχνιδιών τα οποία θα διατεθούν στους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη. Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης θα γίνεται στο αθλητικό κέντρο της Περιβόλας τόσο στο παιχνίδι του προσεχούς Σαββάτου (17/12) με τον Άρη όσο και στην αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής με την Κύμη, που έχει προγραμματιστεί για τις 26 Δεκεμβρίου.

Τα τρόφιμα θα πρέπει να είναι μακράς διαρκείας, ενώ τα ρούχα και τα παιχνίδια πρέπει να είναι καινούργια ή σε πολύ καλή κατάσταση. Οι ιθύνοντες του Απόλλωνα ζητούν από τους φίλους της ομάδας να ανταποκριθούν σε αυτή την πρόσκληση και να δείξουν το κοινωνικό τους πρόσωπο, ενόψει και των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Απόλλων Π.

Δειτε επισης

Φαβορί ο Κουταλιανός, στα υπόψιν ο Μπρατσιάκος

Φαβορί για να αποτελέσει το διάδοχο του Δημήτρη Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία του Απόλλ…