Κεντρική NBA Ρίβερς-αποβολές: μια σχέση αγάπης (vids)
NBA

Ρίβερς-αποβολές: μια σχέση αγάπης (vids)

jordan rivers

jordan-rivers

Έξω φρενών φάνηκε να είναι με τους διαιτητές ο Όστιν Ρίβερς, ο οποίος αποβλήθηκε από τον αγώνα, στα μισά της δεύτερης περιόδου, όντας σε ημιάγρια κατάσταση, κατά την έξοδό του από το παρκέ. Το αξιοσημείωτο στη συνθήκη αυτή, είναι το γεγονός ότι ο κόουτς των Κλίπερς και πατέρας του, Ντοκ Ρίβερς, ακολούθησε το ίδιο ακριβώς παράδειγμα, λίγα λεπτά αργότερα!

Το παιχνίδι είχε ήδη φύγει από τον έλεγχο των Κλίπερς, με τη διαφορά στους 22 πόντους και τους Χιούστον Ρόκετς να σκοράρουν με τη θέλησή τους. Ο υιός Ρίβερς διαμαρτυρήθηκε έντονα για ένα φάουλ που δε δόθηκε στον ίδιο, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τον αγώνα με ντισκαλιφιέ. Ελάχιστα λεπτά μετά, ο πατήρ Ρίβερς έκανε και αυτός τα δικά του παράπονα, κατά τη διάρκεια ενός τάιμ-άουτ. Έτσι, ακολούθησε τον υιό στα αποδυτήρια, με τους Κλίπερς να χάνουν εν τέλει με 140-116, σε ένα από τα χειρότερα βράδια τους, τα τελευταία χρόνια.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ci3Xf7C49zk]

Οι αποβολές φαίνονται να βρίσκονται στα… γονίδια της οικογένειας. Ποιος ξεχνάει άλλωστε το πρωτοφανές ξέσπασμα του κόουτς Ρίβερς περίπου ένα μήνα πριν, στο παιχνίδι με τους Νετς;

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=foalwWXJHIw]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Οι Τίμπεργουλβς διέλυσαν τους Νάγκετς με 115-70

Μετά το απίστευτο ματς όλα θα κριθούν στο Game 7 για τους Νάγκετς Οι συγκλονιστικοί Τίμπερ…