Κεντρική Basket League Άρης Πρίφτης: “Στο τέλος είχαμε καλή αμυντική λειτουργία”

Πρίφτης: “Στο τέλος είχαμε καλή αμυντική λειτουργία”

dimitris priftis aris

dimitris-priftis-aris

Έστω κι αν δεν… εντυπωσίασε με την απόδοσή του, ο Άρης πήρε το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Έλιος Ντομζάλε και ο Δημήτρης Πρίφτης στάθηκε στα προβλήματα που είχαν οι “κίτρινοι” (πρόσφατα οι τραυματισμοί των Μπάκνερ και Γιάνκοβιτς, ο Καββαδάς είναι ακόμη στα… πιτς και αναμένεται η επιστροφή του στα ματς ενώ ο Σίμτσακ δέχτηκε αγκωνιά στον αγώνα με τους Σλοβένους) σχετικά με το παιχνίδι της Τετάρτης (7/12). Συγκεκριμένα είπε:

“Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την νίκη. Ήταν δύσκολο παιχνίδι για εμάς, κάτω από τις συνθήκες που παίχτηκε αυτό το παιχνίδι. Ήταν ακόμη πιο δύσκολο που κατά διάρκεια του παιχνιδιού όταν χάσαμε τον Σίμτσακ και ελπίζουμε να είναι καλά και να επανέλθει (σ.σ. ήταν “καθαρή” η ακτινογραφία στην οποία υποβλήθηκε). Στο τέλος είχαμε καλή αμυντική λειτουργία και σωστή επιθετική δομή. Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το επόμενο παιχνίδι, αυτό εναντίον της Κύμης”.

Ξανθόπουλος: “Η άμυνα και η κυκλοφορία της μπάλας…”

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος ανέφερε: “Θέλω να πω μπράβο στην ομάδα μου για την νίκη. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο και έτσι κερδίσαμε. Επίσης κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα στην επίθεση και πιστεύω ότι αυτή η κυκλοφορία της μπάλας που έχουμε στα τελευταία 2-3 παιχνίδια, μας βοηθάει να κερδίζουμε. Αρχίζοντας από την άμυνα μας πήραμε την νίκη”.

Βούλιτς: “Μετά από ένα σημείο, η ομάδα μου καταρρέει…”

Ο τεχνικός της Έλιος Ντομζάλε, Γιάκσα Βούλιτς τόνισε: “Συγχαρητήρια στον Άρη για την νίκη. Εμείς κάνουμε συνέχεια το ίδιο είδος παιχνιδιού, δηλαδή για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε ομάδες σαν τον Άρη. Μετά τα 20-25 λεπτά, η ομάδα μας δεν μπορεί να ανταγωνιστεί σε αυτό το υψηλό επίπεδο και καταρρέει. Ο Άρης άρχισε να παίζει πιο επιθετικά στο δεύτερο ημίχρονο και παίρνοντας πόντους από τα λάθη μας και τους αιφνιδιασμούς, έφτασε στη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ο Τολιόπουλος 3ος στα τρίποντα με τον Άρη

Νέο ατομικό ρεκόρ για τον Βασίλη Τολιόπουλο. Ο Άρης έφερε σε ισορροπία τη σειρά των προημι…