Κεντρική Basket League Άρης Πρίφτης: “Γίνεται πιο δύσκολο το ματς λόγω Μπάκνερ…”

Πρίφτης: “Γίνεται πιο δύσκολο το ματς λόγω Μπάκνερ…”

dimitris-priftisΟ Άρης υποδέχεται τον Κολοσσό το Σάββατο, σε ένα παιχνίδι που θέλει πάση θυσία την νίκη. Ο Δημήτρης Πρίφτης εν όψει του αγώνα με τους Ροδίτες, δήλωσε: “Έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο αγώνα με τον Κολοσσό. Πρόκειται για μία αξιόμαχη και καλοδουλεμένη ομάδα, με ποιοτικό ρόστερ, επικίνδυνη για κάθε αντίπαλο, όπως έδειξε και απέναντι σε μεγαλύτερες ομάδες.

Ο βαθμός δυσκολίας για μας μεγαλώνει, μετά τη νέα απώλεια που είχαμε, αυτήν του Μπάκνερ. Πρέπει να καλύψουμε το κενό του ομαδικά και με ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια, τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά”.

Λάσκαρης: “Ενισχύσουμε την ομάδα με αμαξίδιο”

Το Μουσείο Μπάσκετ του Αρη και η Art-Thessaloniki “ενισχύουν” την ομάδα με αμαξίδιο. Συγκεκριμένα η “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ αναφέρει:

“Αθλητισμός και τέχνη δεν είναι έννοιες ασύνδετες. Είναι αλληλένδετες και σε κάποιες περιπτώσεις ταυτόσημες! Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. το αποδεικνύει και στην πράξη…

Χθες (01/12) εγκαινιάστηκε το περίπτερο του Μουσείου Μπάσκετ του ΑΡΗ στην 1η Art-Thessaloniki International Contemporary Art Fair, που θα πραγματοποιηθεί από 1 έως 4 Δεκεμβρίου 2016 στις εγκαταστάσεις της HELEXPO στο περίπτερο 10.

Το “παρών” έδωσε μεταξύ άλλων ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της ΑΡΗΣ ΚΑΕ, κ. Εμαννουήλ Λάσκαρης, ο οποίος στις δηλώσεις του (όπως άλλωστε και ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Μουσείου Μπάσκετ του ΑΡΗ, κ. Πέτρος Ράσογλου) “στάθηκε” στον ξεχωριστό σκοπό αυτού του εγχειρήματος. Και αυτός δεν είναι άλλος από την ενίσχυση της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο του ΑΡΗ.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 03.12.2016 στις 17:00 και κατά τη διάρκεια του αγώνα μπάσκετ ΑΡΗΣ-ΚΟΛΟΣΣΟΣ για το πρωτάθλημα Ελλάδος, οκτώ καλλιτέχνες, απόφοιτοι της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ., θα φιλοτεχνήσουν, εντός του αγωνιστικού χώρου, πίνακες ζωγραφικής σχετικούς με το μπάσκετ, όπως το αφουγκράζεται και το εισπράττει η σύγχρονη τέχνη. Εντός του Δεκεμβρίου του 2016 οι πίνακες αυτοί θα εκτεθούν στους χώρους του Μουσείου, θα πωληθούν, και τα έσοδα από την πώληση θα διατεθούν, ως ενίσχυση, στην ομάδα μπάσκετ του ΑΡΗ με αμαξίδιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Εμμανουήλ Λάσκαρης (Εντεταλμένος Σύμβουλος της ΑΡΗΣ ΚΑΕ):

“Η ΑΡΗΣ ΚΑΕ μαζί με την ART Θεσσαλονίκη στην ουσία ενώνεται για έναν σκοπό: Να βοηθήσουν την ομάδα με αμαξίδιο. Καλούμε τον κόσμο στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Κολοσσό Ρόδου, όπου θα πραγματοποιηθεί η παράλληλη δράση της ART Θεσσαλονίκη με σκοπό να ενισχύσουμε την ομάδα με αμαξίδιο”.

Πέτρος Ράσογλου (Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Μουσείου Μπάσκετ του ΑΡΗ):

“Η πρώτη ART Θεσσαλονίκη είναι μια πάρα πολύ μεγάλη έκθεση σύγχρονης τέχνης που γίνεται αυτές τις μέρες στην πόλη μας και φιλοδοξεί να μεταφέρει την σύγχρονη τέχνη στον κόσμο της Θεσσαλονίκης. Ευελπιστούμε ό,τι πάνω από 5.000 άτομα θα επισκεφτούν την foire αυτή. Το Μουσείο Μπάσκετ του ΑΡΗ, ένα ζωντανό κύτταρο της κοινωνικής και αθλητικής ζωής της πόλης ήταν φυσικό πως θα έδινε την βοήθειά του σε αυτή την διοργάνωση.

Έτσι συμμετέχει στις εκδηλώσεις της πρώτης ART Θεσσαλονίκη και μάλιστα εκτός από το περίπτερο που υπάρχει σε αυτούς τους χώρους, πραγματοποιεί το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου την ώρα του αγώνα με τον Κολοσσό μία live ζωγραφική με οκτώ καλλιτέχνες, που θα ζωγραφίσουν οκτώ πίνακες. Αυτοί οι πίνακες θα εκτεθούν στο Μουσείο Μπάσκετ του ΑΡΗ, θα πουληθούν και τα έσοδα θα διατεθούν στην ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του ΑΡΗ. Γνωρίζοντας ότι αυτό ίσως γίνει θεσμός για την Θεσσαλονίκη, πιστεύουμε ό,τι και του Μουσείο Μπάσκετ του ΑΡΗ θα συμμετέχει πάντα σε αυτές τις εκδηλώσεις”.

https://www.youtube.com/watchv=3UOIy5rZqlo

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

ARIS Elite Basketball Program: Επανέναρξη των προπονήσεων τη Δευτέρα 17/05

Στον Άρη γίνεται εξαιρετική δουλειά στα τμήματα υποδομής… Αλλωστε, αυτό φαίνεται και…