Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Πρέπει να βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά”

“Πρέπει να βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά”

zabas rethimno

zabas-rethimno

Tο Ρέθυμνο θα ταξιδέψει στην Αθήνα, ώστε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (11/12, 18:00), για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. O Eβάλντας Ζάμπας μίλησε για τους στόχους της ομάδας αλλά και για την κατάσταση στην οποία θα πρέπει να βρίσκονται οι παίκτες του Ρεθύμνου ενάντια στους “ερυθρόλευκους“.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Εβάλντας Ζάμπας:
“Το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό αναμένεται πολύ δύσκολο τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά. Είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρωλίγκα και θα πρέπει να ανταποκριθούμε στο 100% και οι 12 παίκτες για να έχουμε πιθανότητες για κάτι καλό.

Το “κλειδί” για το συγκεκριμένο ματς θεωρώ πως θα είναι η ομαδική προσπάθεια, καθώς ο Ολυμπιακός παίζει πολύ επιθετικά και δυνατά και θα πρέπει να είμαστε “ετοιμοπόλεμοι” και στις δύο πλευρές του γηπέδου.

Παράλληλα, όσον αφορά στον στόχο των πλέι οφ πιστεύω πως είναι απόλυτα εφικτός αλλά το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Πρέπει να βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά, να κερδίζουμε κάθε αγωνιστική και όταν φτάσει η ώρα των πλέι οφ να είμαστε στην υψηλότερη θέση που γίνεται,”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …