Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Πολλές αλλά… αναμενόμενες απουσίες για Μαρκόπουλο

Πολλές αλλά… αναμενόμενες απουσίες για Μαρκόπουλο

Antonis Koniaris

Antonis Koniaris

Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το εκτός έδρας ματς με την Κύμη. Ο Σούλης Μαρκόπουλος είχε αρκετούς απόντες (πολλές απουσίες, πάντως, ήταν αναμενόμενες καθώς ήταν γνωστό πως αρκετοί παίκτες προληπτικά θα μείνουν στα… πιτς) καθώς εκτός προπόνησης για προληπτικούς λόγους έμειναν οι Κόνιαρης (μυϊκός σπασμός στην πλάτη), Μιλιένοβιτς (ενοχλήσεις στον αυχένα) και Μπράιαντ (προσαγωγοί) ενώ ατομικό πρόγραμμα και φυσιοθεραπεία ακολούθησαν οι Πέινερς, Τέιλορ, Μαργαρίτης και Καμάρας.

Από εκεί και πέρα για υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα των Εφήβων, βρέθηκαν στην Αθήνα οι νεαροί Καραμανώλης και Παπαδόπουλος. Το πρωί της Παρασκευής θα γίνει ακόμη μια προπόνηση για τον “Δικέφαλο”, η αποστολή του οποίου μετά θα αναχωρήσει για την Χαλκίδα.

Το μυαλό στην Κύμη

Ο ΠΑΟΚ έχει δύο σερί νίκες και πλέον το ζητούμενο είναι να τις κάνει τρεις. Υπήρξε την Πέμπτη ανάλυση για το ματς του Σαββάτου απέναντι στην Κύμη την οποία σε καμιά περίπτωση δεν υποτιμούν στον “Δικέφαλο”. Από εκεί και πέρα, πάντα η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη απασχολεί και το μπάσκετ… Ωστόσο με την “θολή” εικόνα (και τα προβλήματα) που υπάρχει στο ποδόσφαιρο, γίνεται αντιληπτό πως στον “Δικέφαλο” δεν μπορούν να πιέσουν καταστάσεις. Αυτό το λέμε γιατί είναι στο πίσω μέρος του μυαλού μια πιθανή έξτρα οικονομική βοήθεια για το θέμα της ενίσχυσης αφού στην ΚΑΕ δεν υπάρχει άνεση οικονομική.

Το ιδανικό θα ήταν μέσω του Σαββίδη να προχωρούσε το θέμα του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, αν και η πλευρά του παίκτη στη παρούσα φάση δεν δίνει… ελπίδες για την πιθανότητα “γάμου”. Υπάρχει εναλλακτικά το σενάριο ο ΠΑΟΚ να κινηθεί για έναν “κοντό” (θα μπορούσαν να αποτελέσουν υποψήφιες λύσεις οι Ομπι Τρότερ και Τόρει Τόμας αν ήταν ελεύθεροι, με τον δεύτερο στο παρελθόν να έχει απασχολήσει επιδερμικά τον ΠΑΟΚ αλλά το κασέ του να είναι υψηλό ενώ “ακούστηκε” και η περίπτωση του Τζέι Αρ Μπρέμερ ωστόσο στον “Δικέφαλο” θα ήθελαν έναν πιο έτοιμο παίκτη αγωνιστικά) και έναν παίκτη που θα μπορούσε να βοηθήσει στο “4”.

Σε αυτή την περίπτωση εκτός ρόστερ θα πρέπει να “βγουν” οι Μιλιένοβιτς και Τέιλορ που δεν ικανοποιούν ιδιαίτερα. Αλλά και πάλι για να γίνουν δύο κινήσεις στο ρόστερ, χρειάζονται χρήματα (μεταξύ άλλων θεμάτων, στην παρούσα φάση τον ΠΑΟΚ απασχολεί και αυτό της συνάντησης ομάδων για το Champions League)…

  • porter paok

    ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

    Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…
  • Μαρούσι - Απόλλων Πάτρας

    Basket League: Αυλαία στα play out

    Ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μαρούσι για τη Stoiximan Basket League Η τελευταία αγωνιστική …
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
  • porter paok

    ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

    Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…
  • paok

    ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

    Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…