Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Πέινερς: “Μπορούμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα…”

Πέινερς: “Μπορούμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα…”

a zanis

a-zanisΓια διάφορα ζητήματα αλλά και για τον εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ απέναντι στον Κόροιβο μίλησε ο Ζάνις Πέινερς. Συγκεκριμένα ο Λετονός είπε:

Για την εκδήλωση του λευκώματος της ιστορίας του ΠΑΟΚ: “Έχουν γίνει πολλές εκδηλώσεις αυτή την χρονιά. Το φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην αρχή της χρονιάς, αυτό το βιβλίο τώρα, έχω ακούσει ότι έχει βγει και μια ταινία για τον ΠΑΟΚ. Γίνονται πολλές εκδηλώσεις, οπότε καταλαβαίνω πολύ καλά την ιστορία αυτής της ομάδας. Έμαθα ότι το βιβλίο εκδίδεται και στα ρώσικα οπότε θα το αγοράσω για να το έχω”.

Για την νίκη απέναντι στην Βαρέζε: “Νομίζω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή. Αυτές οι πρώτες πέντε ομάδες του ομίλου, μάλλον έχουν ξεκαθαρίσει αν δεν υπάρξουν μεγάλες εκπλήξεις. Αν είχαμε πάρει εκείνη τη νίκη επί της Ουσάκ στην Τουρκία, θα ήμασταν πολύ καλύτερα και νομίζω ότι έξι νίκες ίσως ήταν αρκετές. Ακόμα όμως, έχουμε τέσσερα παιχνίδια, θα παλέψουμε για μια θέση πιο ψηλά και πιστεύω ότι οι πιθανότητες μας για πρόκριση είναι πολλές”.

Για το ότι η ομάδα θα κάνει Χριστούγεννα στο γήπεδο λόγω του αγώνα με τον Κόροιβο: “Σχεδόν κάθε χρόνο ζω κάτι ανάλογο, οπότε για εμένα δεν είναι κάτι πολύ σημαντικό, να γιορτάσω μία μέρα πριν ή μετά ή και καθόλου. Δεν είναι κάτι που με απασχολεί πολύ”.

Πιστεύετε στην νίκη του ΠΑΟΚ στο εκτός έδρας ματς με τον Κόροιβο; Ποντάρετε στην 2winbet.gr στην οποία υπάρχουν οι καλύτερες αποδόσεις!

Για το εκτός έδρας ματς που “έρχεται” με αντίπαλο τον Κόροιβο: “Ξέρω δύο παίκτες που έχουν παίξει στο παρελθόν στη Λετονία. Είναι σημαντικό παιχνίδι γιατί έχουμε χάσει αρκετά εκτός έδρας παιχνίδια στον πρώτο γύρο. Έχουμε χάσει από ομάδες που δεν είναι στις μεγάλες του πρωταθλήματος, το καταλαβαίνουμε, χρειαζόμαστε την νίκη για να τελειώσουμε καλά τη χρονιά και να πάμε με καλή διάθεση στη διακοπή”.

Για το “δώρο” που θα ήθελε για την ομάδα: “Η νίκη επί του Ολυμπιακού νομίζω ότι θα ήταν ένα καλό δώρο. Αν κοιτάμε στο μέλλον, νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε μια καλή ομάδα μέσα στη χρονιά, ότι θα έχουμε καλές πιθανότητες στα πλέι οφ. Αν έχουμε κλειστά σκορ με όλες τις ομάδες και έχουμε τύχη και πνευματική δύναμη στις τελευταίες επιθέσεις, πιστεύω πως μπορούμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα αυτή την σεζόν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Συγκινημένος ο Πόρτερ μετά τη λήξη του ματς

Συγκινήθηκε ο Πόρτερ μετά το ΠΑΟΚ- Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός αν και δυσκολεύτηκε νίκησε…