Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ΜακΦάντεν: “ΠΑΟΚ, από τις πιο γνωστές ομάδες στην Ευρώπη…”

ΜακΦάντεν: “ΠΑΟΚ, από τις πιο γνωστές ομάδες στην Ευρώπη…”

amc

amc Στη Θεσσαλονίκη είναι πλέον από το μεσημέρι της Τετάρτης (28/12) ο Θαντ ΜακΦάντεν ο οποίος αντικατέστησε στον ΠΑΟΚ τον Ντάριλ Μπράιαντ. Ο Αμερικανός, του οποίου η απόκτηση από τον “Δικέφαλο” ανακοινώθηκε επισήμως από την ασπρόμαυρη ΚΑΕ την Τρίτη, αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο εκτός έδρας ματς με την Βιλερμπάν στις 04/01.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν ακόμη δύο μέρες ρεπό, οπότε με την επιστροφή τους στο γήπεδο ο Αμερικανός θα έχει την δυνατότητα να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες και να δουλέψει μαζί τους. Θυμίζουμε πως ο ΜακΦάντεν στην Νανσί φέτος (2016-17) είχε μέσο όρο 12,4 πόντους και 1,9 ασίστ ανά ματς.

Προσφορά 1 Sony PS4 και 2 Tablets Android! Μπείτε στον λογαριασμό σας στην 2winbet.gr και δείτε λεπτομέρειες για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό ο οποίος θα διαρκέσει έως 31/12 τα μεσάνυχτα. Πατήστε εδώ

Αρχικά είπε: “Ξέρω τον Χάτσερ, είμαστε από την ίδια πόλη. Έχω μιλήσει μαζί του και είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στον ΠΑΟΚ. Με τον Γλυνιαδάκη (σ.σ. τον είχε συμπαίκτη στην Κύπρο) δεν έχουμε μιλήσει ακόμα αλλά όταν βρεθούμε είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε πολλά να πούμε”.

Για το ότι θα… επιστρέψει στην Γαλλία αφού το ντεμπούτο του θα το κάνει απέναντι στην Βιλερμπάν: “Μου φάνηκε αστείο όταν το πρωτοάκουσα. Ηρθα από την Γαλλία και θα πάω ξανά εκεί για να παίξω. Αυτό που σκέφτομαι είναι το πώς θα νικήσει η ομάδα και το πώς θα βοηθήσω γι’ αυτό”.

Για τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά: “Σε όλη μου την καριέρα, το πρώτο που έκανα ήταν να σκοράρω και γι’ αυτό περισσότερο είμαι γνωστός. Από εκεί και πέρα μπορώ να παίξω και ως πλέι μέικερ αλλά και στη θέση 2. Θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να κερδίσουμε και θα κάνω ό,τι  ζητήσει ο προπονητής. Αν χρειαστεί να παίξω άμυνα, θα το κάνω. Είμαι πολύ επιθετικός και βγάζω ενέργεια στο παιχνίδι”.

Για το ότι τελικά αγωνίστηκε στο ματς της Νανσί με την Ναντέρ (στον ΠΑΟΚ θεωρούσαν πως δεν θα παίξει την Τρίτη): “Η Νανσί είχε τραυματισμούς, δεν ήταν πλήρης και δεν ήθελα να φύγω έχοντας αφήσει άσχημη εντύπωση. Ήθελα να αποχωρήσω με μία καλή εντύπωση βοηθώντας την ομάδα”.

Για τον ΠΑΟΚ: “Είναι από τις πιο γνωστές ομάδες στην Ευρώπη και έχω ακούσει πολλά. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι καλό και μπορεί να προσφέρει πολλά όπως και το Champions League. Εχω παρακολουθήσει το ελληνικό πρωτάθλημα, με ενδιέφερε η παράδοση της ομάδας και του παιχνιδιού και αυτά με έκαναν να έρθω πιο εύκολα στην ομάδα”.

Για τον Χάτσερ και την πιθανότητα συμφωνίας το προηγούμενο καλοκαίρι: “Ο Χάτσερ μου μιλούσε πάρα πολύ (για τον ΠΑΟΚ). Παινευόταν για την ομάδα. Ηθελα να έρθω το καλοκαίρι αλλά δεν συνέβη. Ολα συμβαίνουν για κάποιο σκοπό. Πιστεύω ο Θεός με έφερε εδώ για έναν σκοπό…”.

Για το ότι το πρώτο ματς πρωταθλήματος που θα παίξει θα είναι αυτό με τον Παναθηναϊκό: “Είδα πως το πρώτο ματς θα είναι με τον Παναθηναϊκό. Με ενθουσιάζει αυτό. Με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό υπήρχαν ματς που τελείωσαν με κοντινά σκορ, όπως μου είχε πει ο Χάτσερ”.

 

  • porter paok

    ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

    Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…
  • Μαρούσι - Απόλλων Πάτρας

    Basket League: Αυλαία στα play out

    Ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μαρούσι για τη Stoiximan Basket League Η τελευταία αγωνιστική …
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
  • porter paok

    ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

    Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…
  • paok

    ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

    Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Μαρούσι 77-62

Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Μαρούσι και μπήκε στα playoff της Basket League Την είσοδο του στα playof…