Τέλος ο Βετούλας!

vetoulas

vetoulas

Η χθεσινή (17/12) ήττα του Προμηθέα Πατρών από την Κύμη, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Basket League, έφερε εξελίξεις στο στρατόπεδο των πατρινών.

Λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα στη Χαλκίδα, ο Νίκος Βετούλας υπέβαλε την παραίτηση του στη διοίκηση, η οποία την έκανε δεκτή. Ο Έλληνας τεχνικός ήρθε στον πάγκο του Προμηθέα το καλοκαίρι, προκειμένου να τον καθοδηγήσει στην παρθενική του παρουσία στη Basket League, ωστόσο δεν θα ολοκληρώσει ούτε τον πρώτο γύρο πρωταθλήματος στο τιμόνι των νεοφώτιστων.

“Θεωρώ ότι είναι το καταλληλότερο χρονικό σημείο για να ακολουθήσω διαφορετικό δρόμο από τον Προμηθέα. Αυτό είναι το καλύτερο για όλους. Ευχαριστώ τον Προμηθέα για την συνεργασία που είχαμε και του εύχομαι να εκπληρώσει όλους τους στόχους του”, ανέφερε ο Βετούλας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η ΚΑΕ Προμηθέας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Βετούλα. Μετά από συνάντηση της διοίκησης με τον Ελληνα τεχνικό αποφασίστηκε η από κοινού διακοπή της συνεργασίας μας. Ο Νίκος καθοδήγησε την ομάδα μας στα πρώτα της βήματα στην Basket League και παρά τη λύση της επαγγελματικής μας συνεργασίας, ήταν, είναι και θα παραμείνει σημαντικό κεφάλαιο στην ιστορία του συλλόγου. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή τύχη στην καριέρα του”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Σλούκας: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Πάρη»

Εξαιρετικά αφιερωμένη στον Πάρη Δερμάνη η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι, από τον Κ…