Κεντρική Basket League Λαύριο “Όποιος κοιτάει τη διαιτησία, σε βάθος χρόνου θα χάσει”

“Όποιος κοιτάει τη διαιτησία, σε βάθος χρόνου θα χάσει”

Christos Serelis-Lavrio-Laurio

Ο Χρήστος Σερέλης απέφυγε να σχολιάσει τη διαιτησία του αγώνα της Δόξας Λευκάδας με το Λαύριο, τονίζοντας ότι όποιος κοιτάει τη διαιτησία, σε βάθος χρόνου θα χάσει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Σήμερα κάναμε μία πολύ μεγάλη νίκη την οποία κυνηγούσαμε στα τελευταία παιχνίδια με μεγάλη θέληση. Η διαφορά σήμερα είναι ότι όταν το παιχνίδι πήγε να γυρίσει, βγάλαμε ψυχικά αποθέματα με κάποιους παίχτες οι οποίοι πήραν την ομάδα στις πλάτες τους με την προσωπικότητά τους και γι’ αυτό το λόγο ήρθαν στην ομάδα. Επειδή πέρυσι ήμασταν στην ίδια θέση με τη Δόξα ο τρόπος που αντέδρασε μετά το 13-30 ήταν πραγματικά συγκλονιστικός για μένα. Παρά το γεγονός ότι είχε πρόβλημα με τη φυγή του παίκτη, έβγαλε ψυχή, έβγαλε ενέργεια και γι’ αυτό το λόγο έγινε ένα πολύ θεαματικό παιχνίδι, όχι τόσο ποιοτικό το οποίο θα κρινόταν στις λεπτομέρειες, έτσι ακριβώς όπως και έγινε.

Να ευχηθώ καλή συνέχεια στη Δόξα. Το πρωτάθλημα φυσικά δεν έχει τελειώσει για καμία ομάδα. Αυτή τη στιγμή όλες οι ομάδες βρίσκονται σε σημείο που καμία δεν μπορεί να νιώθει ασφαλής, εκτός και αν εξαιρέσει κανείς το Ρέθυμνο που έχει κάνει μια – δυο νίκες παραπάνω”.

Για τη διαιτησία του αγώνα: “Αν και δεν είμαι πολλά χρόνια προπονητής, δεν έχω μιλήσει ποτέ για τη διαιτησία, σε κανένα παιχνίδι, παρότι έχουμε χάσει παιχνίδια στην παράταση, στην τελευταία φάση, στο τελευταίο σουτ. Δεν έχω μιλήσει ποτέ, ούτε τώρα θα το κάνω. Θεωρώ ότι όποιος κοιτάει τη διαιτησία, σε βάθος χρόνου θα χάσει. Αν ρωτήσετε και τους παίκτες μου, θα σας πουν ότι δεν έχω μιλήσει ποτέ για διαιτησία. Εμείς διώχνουμε παίκτες μετά από ήττα, όπως στην Αμαλιάδα, στην παράταση. Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για διαιτησία αλλά εμείς διώξαμε τους δύο καλύτερους παίκτες μας. Αυτό και μόνο τα λέει όλα”,

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Λαύριο

Δειτε επισης

Σερέλης: «Το πως μας αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα»

Το Λαύριο έχασε στον ημιτελικό του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό και ο Χρήστος Σερέλης δήλω…