Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Όλοι αισθανθήκαμε πως αδικήσαμε τους εαυτούς μας”

“Όλοι αισθανθήκαμε πως αδικήσαμε τους εαυτούς μας”

andreas-skoufis

Ο Ανδρέας Σκούφης και ο Θανάσης Μπολάτογλου, σε δηλώσεις τους, αναφέρθηκαν στη παρουσία της Εθνικής Εφήβων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Σαμσούντα, ενώ τόνισαν πως υπήρχαν οι δυνατότητες για κάτι καλύτερο από την θέση.

Aναλυτικά τα όσα είπε ο Ανδρέας Σκούφης:
“Καλώς ή κακώς από τη στιγμή που δεν περάσαμε στα προημιτελικά της διοργάνωσης, η ένατη θέση ήταν το καλύτερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε. Η αίσθηση που έχουμε είναι πως χάσαμε την πρόκριση μέσα από τα χέρια μας. Η τριπλή ισοβαθμία μας άφησε εκτός προημιτελικών.

Όλοι αισθανθήκαμε πως αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Πιστεύουμε πως αξίζαμε να βρισκόμαστε στις οχτώ καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Και από εκεί να κάναμε το καλύτερο δυνατό για την Εθνική Ομάδα, να φτάναμε όσο πιο ψηλά μπορούσαμε.”

Aκόμα, ο Θάνος Μπολάτογλου πρόσθεσε:
“Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και επισήμως με την κατάκτηση της ένατης θέσης. Από τη στιγμή που αποκλειστήκαμε από τους προημιτελικούς, βρεθήκαμε στην καλύτερη δυνατή θέση που θα μπορούσαμε να βρεθούμε.

Κάναμε τέσσερις συνεχόμενες νίκες, κάναμε το 3/3 στη δεύτερη φάση, αλλά μας μένει και μια περίεργη γεύση. Λίγο καλύτερα αν είχαμε πάει στην πρεμιέρα, θα ήμασταν στα προημιτελικά και θα διεκδικούσαμε τις πιθανότητές μας ακόμη και για μετάλλιο.

Γι’ αυτό η διοργάνωση αυτή μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση στο τέλος, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είμαστε περήφανοι που αγωνιστήκαμε για την Εθνική Ομάδα, που καταφέραμε να επιστρέψουμε μετά την κακή αρχή και να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Εθνική Γυναικών: Φιλικά με Κροατία και Σλοβακία

Η Εθνική Γυναικών θα πάρει μέρος στο Ευρωμπάσκετ 2021, που θα διεξαχθεί 17-27 Ιουνίου. Στο…