Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Οφείλουμε να αντιδράσουμε”

“Οφείλουμε να αντιδράσουμε”

fotsis ergometrika

fotsis

Ο Παναθηναϊκός Superfoods υποδέχεται στο “Νίκος Γκάλης” τη Γαλατασαράϊ (09/12, 20:00), για την 11η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και ο Αντώνης Φώτσης σε πρόσφατες δηλώσεις του, τόνισε πως η ομάδα του “τριφυλλιού” πρέπει να αντιδράσει και να δείξει τις πραγματικές δυνατότητες που έχει. Ο Κρις Σίνγκλετον από την δική του μεριά, δήλωσε πως το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα ήταν μία κακιά μέρα για όλη την ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αντώνης Φώτσης:
“Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε να είμαστε καλοί στα εντός έδρας ματς και να πάρουμε τη νίκη που θα μας βοηθήσει πάρα πολύ στη συνέχεια. Πρέπει να παίξουμε καλά, για να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Οφείλουμε να αντιδράσουμε και να αποδείξουμε, ο καθένας όσο μπορεί περισσότερο, τις πραγματικές μας δυνατότητες.”

Από την πλευρά του, ο Κρις Σίνγκλετον δήλωσε:
“Πρέπει να δείξουμε σε όλους ότι το ματς στην Μπαρτσελόνα ήταν μια κακή μέρα για μας. Όλες οι ομάδες έχουν κακές μέρες. Απέναντι στη Γαλατασαράϊ θα πρέπει να είμαστε επιθετικοί, να παίξουμε με συγκέντρωση και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας σε άμυνα και επίθεση. Πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ερνανγκόμεθ: «Θα κάνω τρελά πράγματα αν κατακτήσουμε την Euroleague»

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ δεν θα κάνει μόνο ένα ακόμα τατουάζ αν κατακτήσει ο ΠΑΟ την Eurolea…