Κεντρική Basket League Άρης Ο Ξανθόπουλος και τα… δύο ρεκόρ

Ο Ξανθόπουλος και τα… δύο ρεκόρ

xanthopoulos

Ο Άρης μπορεί να τα βρήκε… σκούρα ως το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου (56-60 στο 30′) απέναντι στους Μπάκεν Μπέαρς, ωστόσο σημασία έχει πως “άρπαξε” το “διπλό” (78-92) στην Δανία και έφτασε τις έξι νίκες σε 9 ματς στο Champions League. Αναμφίβολα σημαντική ήταν η βοήθεια του Βασίλη Ξανθόπουλου στο παιχνίδι της Τρίτης (13/12) προκειμένου να “έρθει” το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής πέρα από το φοβερό τρίποντο από το κέντρο (!) στη λήξη της τρίτης περιόδου, συνολικά πέτυχε 12 πόντους έχοντας ακόμη επτά ριμπάουντ, ένα κλέψιμο αλλά και πέντε ασίστ (βάσει του συστήματος αξιολόγησης, αποτέλεσε τον πολυτιμότερο παίκτη του Άρη στο ματς με τους Μπάκεν Μπέαρς).

Oι καλύτερες αποδόσεις της αγοράς μόνο στην 2winbet.gr, στην οποία μπορείτε να δείτε σε live streaming όλους τους αγώνες της Euroleague την Πέμπτη (15/12): Ούνιξ Καζάν-Μπασκόνια, Νταρουσάφακα-Ρεάλ, Μπάμπεργκ-Εφές, Ζαλγκίρις Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας-Μακάμπι

Ο… καλύτερος φετινός Ξανθόπουλος σε Ελλάδα και Ευρώπη

Ο εμφάνιση του Ξανθόπουλου στον αγώνα απέναντι στους Δανούς ήταν η καλύτερη φετινή (2016-17) για τον Ελληνα παίκτη και αυτό το “δείχνουν” τα νούμερα. Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής απέναντι στους Μπάκεν Μπέαρς είχε δύο προσωπικά ρεκόρ όσον αφορά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, το ένα αφορά το σκοράρισμα και το άλλο το ranking.

Οι 12 πόντοι του στο ματς της Τρίτης αποτελούν την καλύτερη επίδοσή του στους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος αλλά και αυτούς της Ευρώπης (Champions League), με την δεύτερη καλύτερη επίδοσή του να είναι οι επτά πόντοι απέναντι στην Έλιος Ντομζάλε (7/12).

Επίσης ο Ξανθόπουλος με τους 23 βαθμούς που συγκέντρωσε στο σύστημα αξιολόγησης στον αγώνα με τους Μπάκεν Μπέαρς, έκανε προσωπικό ρεκόρ (σε Ελλάδα και Ευρώπη) φέτος -και- στο ranking αφού η δεύτερη καλύτερή του επίδοση ήταν -πάλι- στο ματς με την Έλιος Ντομζάλε (7/12) στο οποίο είχε 19 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ο Τολιόπουλος 3ος στα τρίποντα με τον Άρη

Νέο ατομικό ρεκόρ για τον Βασίλη Τολιόπουλο. Ο Άρης έφερε σε ισορροπία τη σειρά των προημι…