Κεντρική Basket League ΑΕΚ Ο σίγουρος Ελονού και οι άλλοι!

Ο σίγουρος Ελονού και οι άλλοι!

elonu panionios

elonu-panionios

Η ΑΕΚ βγήκε στην αγορά για την απόκτηση ενός αθλητικού σέντερ, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Ράνταλ Φάλκερ στη φροντ λάιν της ομάδας. Οι άνθρωποι της Ένωσης σαρώνουν την αγορά, προκειμένου να κάνουν – αυτή τη φορά – την κατάλληλη επιλογή, με τον Τσινεμέλου Ελονού να προβάρει τα “κιτρινόμαυρα”.

Ο 29χρονος (2.08μ.) Νιγηριανός – με αμερικάνικο διαβατήριο – ψηλός βρίσκεται χωρίς ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι, όταν κι αποχώρησε από την Μπεσίκτας και είναι στο χέρι της ΑΕΚ να τον κάνει δικό της.

Ολα τα ματς της Euroleague (αλλά και αυτά του ΝΒΑ) δείτα τα σε live streaming στην 2winbet.gr στην οποία υπάρχουν αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και οι υψηλότερες αποδόσεις!

Ο γνωστός στο ελληνικό κοινό, από το σύντομο πέρασμά του από τον Πανιώνιο πριν από έξι χρόνια, είναι ουσιαστικά “κλεισμένος” από την Ένωση, η οποία ψάχνει, πάντως, τις τελευταίες ώρες για κάτι καλύτερο στην αγορά. Εάν η ΑΕΚ δεν βρει κάποια καλύτερη λύση (το πιθανότερο), τότε θα αποκτήσει τον Ελονού, ο οποίος είχε μέσο όρο 8 πόντους, 6 ριμπάουντ και 1.1 κόψιμο την περασμένη σεζόν στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Μιλουτίνοφ: «Πέρασα δύσκολα αλλά είμαι πιο δυνατός τώρα»

«Διψασμένος» για νίκη είναι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού, Νίκολα Μι…