Κεντρική Ασίστ Περαστικός Ο γιατρός, το skype, ο Φάνης και οι… Kiss

Ο γιατρός, το skype, ο Φάνης και οι… Kiss

tsoukas1

tsoukas1

Καλησπέρα στα φιλαράκια μου. Με το που βλέπουν να ανεβάζω κείμενο, θεωρούν ότι θα γράψω για τη Νέα Σμύρνη, αλλά αυτή τη φορά θα πάω πιο κοντά στη… Σμύρνη. Για την ακρίβεια θα σας ταξιδέψω στην Κωνσταντινούπολη και χωρίς τον κίνδυνο των επιθέσεων, καθώς θα πάμε… νοερά. Το “θα σας ταξιδέψω” έχει τη χροιά που δίνουν οι ποιητές. Και ναι, ήμουν Περαστικός κι από τα καφέ στα στενάκια του Καντιφέ Σοκάκ!

Εκεί, λοιπόν, άκουσα να λένε ότι ο Μπογκντάνοβιτς όχι μόνο δεν θα παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό την Παρασκευή, αλλά πως ακόμα δεν τρέχει! Θέλει καμιά δεκαριά μέρες για να μπορέσει να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Ωραίους γιατρούς έχουν στην Πόλη.

Τι να κάνω, που δεν μπορούσα να μιλήσω, για να μην με καταλάβουν. Γιατί, αν μπορούσα να ανοίξω το στόμα μου, θα τους έλεγα πως το καλοκαίρι είχε προταθεί στον μάνατζερ της ομάδας, τον Τζεραρντίνι, ο Δημήτρης Τσούκας. Του άρεσε, αλλά ο πρόεδρος προτίμησε Τούρκο γιατρό και τώρα τρέχει και δεν φτάνει. Δεν είναι όλοι ίδιοι.

Θα σας πω μετά λόγου γνώσης, που λένε κι οι γραμματιζούμενοι, πως υπάρχουν κάποιοι Έλληνες γιατροί που ξεχωρίζουν. Όχι όλοι, αλλά ο Δημήτρης Τσούκας, ο Σταύρος Αλευρογιάννης και κάποιοι άλλοι είναι πολύ μπροστά από τους ξένους συναδέλφους τους. Όπως υπάρχουν και γυμναστές (καλή ώρα ο Κώστας Χατζηχρήστος), και φυσικοθεραπευτές (καλή ώρα ο Βαλάντης Ρίζος), που έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο.

Το κακό ξέρετε ποιο είναι; Ότι οι Έλληνες που βγαίνουν στο εξωτερικό (Τζώρτης Δικαιουλάκος, Δημήτρης Ιτούδης, Βασίλης Φραγκιάς και τόσοι άλλοι) τους εκτιμούν περισσότερο, από τους Έλληνες που είναι στο εσωτερικό. Αλλά, γνωρίζουμε πως ουδείς προφήτης στον τόπο του.

Αλλάζω θέμα, για να μην απογοητεύσω και τα φιλαράκια μου στην “πλατεία“: Μακάρι να έχω εγώ λάθος, αλλά βλέπετε πως αυτό που ξεκίνησε εδώ, συνεχίστηκε στη “Ναυτεμπορική” και σε άλλα ΜΜΕ. Και λέω τώρα, εγώ που είμαι Περαστικός

Ακόμα κι αν ο Ίωνας είναι στο εξωτερικό για δουλειές, όπως λένε οι εν Ελλάδι “εκπρόσωποί του“, χάθηκε να κάνει μια τηλεδιάσκεψη (δεν έχει λογαριασμό στο Skype, ή δεν έχει internet εκεί που είναι;) με τους παίκτες, να τους πει “παιδιά μην μασάτε, εγώ εδώ είμαι, αφήστε τους να γράφουν“, ώστε να τους καθησυχάσει; Απλά πράγματα.

Έτσι, αφήστε μας/τους να γράφουν, θα έβγαινε μια σιγουριά, ένας ενθουσιασμός από το “Αρτάκης“, αντί για την ανησυχία -στα όρια του πανικού- που βγαίνει.

Άντε, χαιρετίσματα σ’ εκείνους τους Πλαταιείς (ξέρουν αυτοί ποιοι είναι, δεν αναφέρομαι σε όλους), που το πρωί κράζουν τους Ολυμπιακούς γιατί “πίνουν νερό στο όνομα του Μαρινάκη” και δηλώνουν δεξιά κι αριστερά τη διαφορετικότητά τους και το βράδυ κατακεραυνώνουν όποιον σκεφτεί να αμφισβητήσει τον Ίωνα.

Γιατί ο Ίων ήταν από μικρός Πανιώνιος. Με τη αφίσα του Φάνη και των Kiss στο δωμάτιο μεγάλωσε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περαστικός
Περισσότερα σε Περαστικός

Δειτε επισης

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65

Επιβίωσε στην Πόλη η Μονακό. Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς πέρασε διά πυρός και σιδήρου απ…