Κεντρική NBA ”Ο Αντετοκούνμπο είναι καλύτερος από αυτό που ήταν εφικτό να γίνει”
NBA

”Ο Αντετοκούνμπο είναι καλύτερος από αυτό που ήταν εφικτό να γίνει”

GettyImages 517142876

antetokounmpo-james

Ο Έλληνας άσσος από την ημέρα που μετακόμισε στην άλλη πλευρά του έχει δουλέψει πολύ σκληρά και έχει κάνει όλο τον κόσμο να παραμιλάει ειδικότερα τη φετινή σεζόν.

Ο αρθρογράφος του ”Give me Sport”, Μαρκ Ντικς, χαρακτηρίζει τον 22χρονο ”καλύτερο από ό,τι ήταν ποτέ δυνατό για κάποιον παίκτη”. Ίσως η φράση του να φαίνεται υπερβολική όμως τα στοιχεία που έχει μόνο αυτό δεν δείχνουν.

Τα φετινά νουμερα του Αντετοκούνμπο είναι 22,4 πόντους, 8,6 ριμπάουντ, 6,1 ασίστ, 2,2 τάπες και 2,2 κλεψίματα κατά μέσο όρο. ”Για να το αντιληφθείτε καλύτερα, σκοράρει περισσότερο από τον Τζον Γουόλ (22,3), μαζεύει το ίδιο καλά ριμπάουντ με τον Μπλέικ Γκρίφιν (8,6), πασάρει καλύτερα από τον Μάικ Κόνλεϊ και τον Στεφ Κάρι (5,7), κάνει περισσότερες τάπες από τον Σερζ Ιμπάκα και τον ΝτεΆντρε Τζόρνταν (1,7) και κλέβει περισσότερο από τον Κογουάι Λέοναρντ (2,15). Είναι δεύτερος σε κλεψίματα, πέμπτος σε τάπες, 17ος σε ασίστ, 19ος σε πόντους και ριμπάουντ… Κάνει τα πάντα στις δύο πλευρές του παρκέ”.

Τέλος το κείμενο κλείνει τονίζοντας: ”Ο Γιάννης δεν είναι ο τέλειος παίκτης, αλλά γρήγορα πλησιάζει σε αυτό. Το μέλλον είναι τρομακτικό. Όπως και το παρόν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Οι Τίμπεργουλβς διέλυσαν τους Νάγκετς με 115-70

Μετά το απίστευτο ματς όλα θα κριθούν στο Game 7 για τους Νάγκετς Οι συγκλονιστικοί Τίμπερ…