Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Να παίξουμε με αυτοπεποίθηση” (pics)

“Να παίξουμε με αυτοπεποίθηση” (pics)

fotsis pappas panathianakos

 

fotsis-pappas-panathianakosΟ Παναθηναϊκός Superfoods αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Αρμάνι Μιλάνο (21/12, 21:00, ΕΡΤ 1), για τη 13η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Σε δηλώσεις του ο Κρις Σίνγκλετον αναφέρθηκε στον καινούργιο του συμπαίκτη, Αλεσάντρο Τζεντίλε, αλλά και για τον στόχο που έχουν στην αναμέτρηση οι “πράσινοι“.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κρις Σίνγκλετον:
“Έχουμε στόχο τη νίκη, ποτέ δεν σκεφτόμαστε την ήττα, είχαμε μία καλή νίκη απέναντι στη Φενέρ, αλλά θα έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια για τα οποία θέλουμε να παλέψουμε και ανυπομονούμε. Θα πρέπει να παίξουμε σκληρά και εμείς, στην άμυνα και στην επίθεση, να δείξουμε ποιοι είμαστε και πώς παίζουμε. Να παίξουμε με αυτοπεποίθηση.”

Για τον Αλεσάντρο Τζεντίλε, ο Αμερικανός τόνισε:
“Δεν τον ξέρω προσωπικά, είναι ένας καλός παίκτης της Ευρωλίγκας, δεν θα τον έχουμε δυστυχώς για αυτά τα παιχνίδια, ίσως τον δούμε στο Μιλάνο ίσως όχι.”

Ακόμα ο Τσάβι Πασκουάλ, πρόσθεσε:
“Πιστεύουμε ότι είμαστε έτοιμοι. Αλλά και στο Μιλάνο θα πιστεύουν το ίδιο. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Μετά από τις ήττες του το Μιλάνο θα παίξει δυνατά και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς.

Είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε. Μετά τα Τρίκαλα είχαμε μία μικρή προπόνηση θα προπονηθούμε και σήμερα και θα είμαστε έτοιμοι.”

Gallery item 1

Gallery item 2

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ουόκαπ: «Θα είναι φανταστικός ένας τελικός με τον Παναθηναϊκό»

Για το ενδεχόμενο ενός ελληνικού τελικού μίλησε ο Τόμας Ουόκαπ Ο Τόμας Ουόκαπ σε δηλώσεις …