Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Να παρουσιαστούμε έτοιμοι”

“Να παρουσιαστούμε έτοιμοι”

razis

Το Ρέθυμνο υποδέχεται τον Κόροιβο το Σάββατο (17.00), στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Basket League και θέλει τη νίκη, προκειμένου να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Για τον ερχόμενο παιχνίδι με την ομάδα της Αμαλιάδας μίλησε ο Χριστόφορος Ραζής, ο οποίος τόνισε πως το Ρέθυμνο θα πρέπει να επιβάλει τους δικούς του κανόνες για να επιστρέψει στις νίκες.

“Καταρχάς υπάρχει το “πρέπει” στο Σαββατιάτικο ματς. Δεν κοιτάμε καν το ενδεχόμενο της ήττας. Πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο γήπεδο το Σάββατο ακολουθώντας πιστά το πλάνο που έχουμε για να φτάσουμε στη νίκη. Ο έλεγχος του ρυθμού, δηλαδή να επιβάλουμε τους δικούς μας κανόνες είναι το πιο σημαντικό στοιχείο. Σίγουρα τα αποτελέσματα μας έχουν δείξει ότι εντός έδρας παρουσιάζουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο.

Όμως, εγώ θα έλεγα ότι αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να διατηρήσουμε μία ισορροπία τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Το ματς με τον Κόροιβο είναι μεγάλης επικινδυνότητας. Πολλές φορές ξεγελάει η θέση μίας ομάδας, διότι ο Κόροιβος έχει χάσει αρκετά ματς στον πόντο, ενώ και σε εκτός έδρας παιχνίδια έχει εμφανίσει καλό πρόσωπο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι από το πρώτο λεπτό το Σάββατο διότι δεν έχουμε περιθώρια για απώλειες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…