Κεντρική Basket League Άρης “Να παλέψουμε για τη νίκη”

“Να παλέψουμε για τη νίκη”

jenkins234

jenkins234

O Άρης υποδέχεται την Κύμη στο “Nick Gallis Hall” (10/11, 17:00), για την 10η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. O Mάικλ Τζένκινς έγραψε στο blog του ΕΣΑΚΕ για τα πολλά ταξίδια που έκανε ο Άρης, για την νίκη με Κολοσσό και Έλιος Σανς, ενώ αναφέρθηκε και για τον αγώμα με την Κύμη, λέγοντας πως είναι απόλυτα έτοιμοι όλοι.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο παίκτης του Άρη:
“Γεια σε όλους σας!

Ήταν μια καλή εβδομάδα. Μετά από κάποιες ήττες, πετύχαμε δύο νίκες μία στην Ελλάδα και μια στο Champions League και ξαναμπήκαμε σε τροχιά.

Η ομάδα ανταποκρίθηκε πολύ καλά παρά τις απουσίες, πρώτα στην αναμέτρηση με τον Κολοσσό και μετά με τους Helios Suns. Τώρα έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με την Κύμη. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι να παλέψουμε για τη νίκη.

Όσον αφορά σε εμένα προσωπικά δεν έκανα τίποτα το ξεχωριστό αυτές τις μέρες. Αν και το γεγονός και μόνο ότι δεν είχαμε ταξίδια, ήταν κάτι το πραγματικά ιδιαίτερο! Ένιωσα καλά που έμεινα στο σπίτι για δύο σερί εβδομάδες, χωρίς ταξίδια, αεροπλάνα. Θα ταξιδεύουμε την επόμενη εβδομάδα, οπότε προσπαθώ να το απολαύσω όσο περισσότερο μπορώ.

Ξεκουραστήκαμε αρκετά και ελπίζω ότι το Σάββατο θα πανηγυρίσουμε μια μεγάλη νίκη και θα απολαύσουμε το διήμερο!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…