Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Nα μην καταστρέψουμε ότι έχουμε “χτίσει””

“Nα μην καταστρέψουμε ότι έχουμε “χτίσει””

toni konstantinidis

toni-konstantinidis

Το Ρέθυμνο φιλοξενεί (3/12) τον Προμηθέα Πατρών, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Basket League. Ο Τόνι Κωνσταντινίδης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του για την αναμέτρηση με τους Πατρινούς δηλώνοντας τα εξής:

Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι από τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια παρόλο που φτάσαμε αρκετά κοντά. Θα θέλαμε πάρα πολύ έστω ένα θετικό αποτέλεσμα αλλά για διάφορους λόγους, αγωνιστικούς και μη, δεν τα καταφέραμε. Πλέον η νίκη είναι μονόδρομος στο παιχνίδι του Σαββάτου. Αποκτά μία απίστευτη σημαντικότητα το τελικό αποτέλεσμα.

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάποια απώλεια στην έδρα μας και αυτό μας έχει βοηθήσει στο να μην αποκλίνουμε από τους στόχους μας. Δεν θέλουμε να καταστρέψουμε ότι έχουμε “χτίσει” αυτές τις αγωνιστικές. Θεωρώ ότι αν η ομάδα παρουσιάσει την καλή της εικόνα θα πάρει το θετικό αποτέλεσμα”.

Συνέχισε λέγοντας: “Ο Προμηθέας είναι μία πάρα πολύ ποιοτική και έμπειρη ομάδα. Θα την χαρακτήριζα ιδιαίτερα επιθετική και εκεί θα πρέπει να χτυπήσουμε. Δηλαδή να βγάλουμε τα επιθετικά του “όπλα” εκτός παιχνιδιού. Υπάρχουν έμπειροι παίκτες. Είναι μία ομάδα πολύ καλή και δεν είναι τυχαίο ότι έχει αυτό τον απολογισμό. Χρειάζεται πολύ προσπάθεια από μέρος μας. Θεωρώ πως είμαστε καλύτεροι από τον Προμηθέα και ιδιαίτερα εντός έδρας δεν φοβόμαστε κανένα. Άρα από την στιγμή που παίζουμε εδώ θα πρέπει να κερδίσουμε το ματς”.

Από την άλλη πλευρά ο Ντέγιαν Κράβιτς σχολίασε: “Χρειαζόμαστε τη νίκη και ειδικότερα εντός έδρας, Ο Προμηθέας είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα και θα πρέπει να παίξουμε συγκεντρωμένα και δυνατά για να φτάσουμε στην επιτυχία. Θα πρέπει να εστιάσουμε σε δύο πράγματα. Αρχικά να ελαττώσουμε τα λάθη μας, αφού κάναμε πολλά στο προηγούμενο παιχνίδι και είναι ανεπίτρεπτο. Επίσης χάσαμε πολλά ριμπάουντ. Αυτά είναι τα δύο στοιχεία σε συνδυασμό με την επιβολή του ρυθμού, που αν καταφέρουμε να τα ελέγξουμε θα μπορέσουμε να φτάσουμε στη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…