Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Να μας βοηθήσουν οι… αυτοκτονίες”

“Να μας βοηθήσουν οι… αυτοκτονίες”

aek 3

sakis giannakopoulos

Το Λαύριο αντιμετωπίζει τη Δόξα Λευκάδας εκτός έδρας (10/12, 17:00), για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Ο παίκτης των φιλοξενούμενων, Σάκης Γιαννακόπουλος, έγραψε στο blog του ΕΣΑΚΕ πως η αναμέτρηση αυτή είναι πολύ σημαντική, καθώς αν το Λαύριο καταφέρει να κερδίσει, κάνει ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή του.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Σάκης Γιαννακόπουλος στο blog του ΕΣΑΚΕ:
“Η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ήταν για εμάς ευκαιρία για κάποια ουσιαστικά συμπεράσματα, τα οποία και αξιοποιήθηκαν, με τις εσωτερικές και εξωτερικές αλλαγές που προέκυψαν τις προηγούμενες μέρες. Θέλω να πιστεύω ότι αυτές οι αλλαγές θα μας βοηθήσουν να πάρουμε τις νίκες που πρέπει και να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ.

Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τη Δόξα στη Λευκάδα. Μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς, οπότε αν καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη μέσα στην έδρα της, θα έχουμε κάνει τεράστιο βήμα για την παραμονή μας στην κατηγορία.

Ελπίζω ότι οι αυτοκτονίες στις προηγούμενες εκτός έδρας αναμετρήσεις μας, θα μας βοηθήσουν να έχουμε πιο καθαρό μυαλό στο τέλος του ματς, ώστε να πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε. Η ομάδα δούλεψε σκληρά, είναι αποφασισμένη και ακολουθώντας το πλάνο που έχει χαράξει ο κόουτς από την αρχή έως το τέλος, είμαι αισιόδοξος για το τελικό αποτέλεσμα. Αλλά όλα κρίνονται στην πράξη και όχι στη θεωρία. Οπότε ας περιμένουμε το τζάμπολ.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …