Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Α' ΕΣΚΑ “Να γιγαντώσουμε τη γειτονιά”

“Να γιγαντώσουμε τη γειτονιά”

thomopoulos

thomopoulosΟ Θανάσης Θωμόπουλος ανέλαβε το καλοκαίρι και τα ηνία του Ηλισιακού. Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στη επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για την προσπάθεια που γίνεται, το δέσιμο που έχει με τον Ηλυσιακό και τους στόχους που θέτει.

Αναλυτικά:

Για τη συνεργασία του με την ιστορική ομάδα του Ηλυσιακού ως head coach: “Από μικρή ηλικία ήταν όνειρο μου να βρεθώ σε αυτό το πόστο. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να βρίσκομαι εδώ γιατί είμαι Ηλυσιακός. Αυτό που θέλουμε να καταφέρουμε είναι να γιγαντώσουμε τη γειτονιά και να φτάσουμε την αντρική ομάδα σε ένα υψηλό επίπεδο και πάλι.

Με τη μεθοδική δουλειά που γίνεται σε αντρικό κι υποδομές αν είμαστε υγιής τότε πιστεύω ότι σε βάθος χρόνου θα υλοποιηθούν οι στόχοι μας, καθώς η διοίκηση δείχνει μεγάλη υπομονή πάνω στο πλάνο που υπάρχει”.

Για τηνεξαιρετική μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ: “Αν και ακόμα είναι νωρίς για να γίνει οποιοσδήποτε απολογισμός, μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από όλους τους συνεργάτες μου και από όλα τα παιδιά. Από πολύ νωρίς έχουμε χτίσει ένα εξαιρετικό κλίμα κι αυτό βγαίνει μέσα στο γήπεδο.

Σε αυτό μας βοήθησαν πολύ και οι έμπειροι παίκτες που έχουμε στο ρόστερ. Όλοι τους έχουν κατανοήσει πλήρως όσα ζητάμε από αυτούς και βοηθάνε τους νεότερους να βαδίσουν στα ίδια βήματα”.

Για τους στόχους που υπάρχουν: “Σίγουρα έχουμε βάλει ψηλά τον πήχη. Θέλουμε να είμαστε υγιής γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό. Aπό εκεί και πέρα κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά, μελετάμε κάθε αντίπαλο και προσπαθούμε να επιβάλουμε το παιχνίδι μας. Κάθε Δευτέρα μπαίνουμε για να κερδίσουμε”.

Για τον κόσμο της ομάδας κι αν βρίσκεται κοντά στην προσπάθεια που γίνεται: “Ξεκινώντας το πρωτάθλημα είχαμε τιμωρία από πέρσι κι έτσι την πρώτη αγωνιστική κόντρα στο Αιγάλεω δεν είχαμε τη στήριξη των φιλάθλων μας. Από το αμέσως επόμενο παιχνίδι, ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και παιχνίδι με παιχνίδι έρχεται ολοένα και περισσότερος κόσμος.

Αυτό που με χαροποιεί, είναι ότι εκτός των φιλάθλων και των οικογενειών που έρχονται να μας δουν, στις κερκίδες βλέπω και πολλούς ανθρώπους του χώρου από παραπάνω κατηγορίες. Αυτό σημαίνει ότι έχουν ακούσει κάτι καλό για όσα παρουσιάζουμε κι έρχονται να μας παρακολουθήσουν”.

Για τις προσωπικές του φιλοδοξίες έχοντας ξεκινήσει από τις ακαδημίες της ομάδας: “Οι προσωπικές φιλοδοξίες στην καριέρα μου εξαρχής συμβαδίζουν με την ομάδα. Θέλω να φτάσω όσο ψηλότερα γίνεται. Έχω ζήσει την ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Τώρα δεν βρίσκεται στο επίπεδο που ήταν πριν λίγα χρόνια κι έτσι μου δόθηκε η ευκαιρία να αναλάβω ως πρώτος προπονητής.

Αυτό που προσπαθώ, είναι να αναδείξουμε κάποια παιδιά από τις υποδομές εντάσσοντας τα στην αντρική ομάδα και παράλληλα να μπορέσουμε ο Ηλυσιακός να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ. Αυτό για εμένα είναι μία πολύ καλή αρχή στην καριέρα μου και θεωρώ ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς για να σκέφτομαι κάτι άλλο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Από την ΚΑΠ στα Μελίσσια ο Παρασκευόπουλος (pic)

Τα Μελίσσια ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βασίλη Παρασκευόπουλου Σε μία σημαντική μεταγραφι…