Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Να διατηρήσουμε σταθερή πορεία”

“Να διατηρήσουμε σταθερή πορεία”

jordan morgan

jordan-morgan

Η Κύμη SeaJets υποδέχεται τον Προμηθέα Πατρών (17/12, 17:00), για την 11η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Ο Τζόρνταν Μόργκαν μιλώντας από το blog του ΕΣΑΚΕ, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον Άρη, στον τραυματισμό του αλλά και στο παιχνίδι με τον Προμηθέα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο blog του ΕΣΑΚΕ, ο Τζόρνταν Μόργκαν:
“Στέλνω τα χαιρετίσματά μου από την Χαλκίδα σε όλους τους μπασκετικούς φιλάθλους της Ελλάδας!

Δυστυχώς, η ομάδα μας, η Κύμη SeaJets, δεν έχει καταφέρει να πάρει ακόμα την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το παιχνίδι με τον Άρη ήταν πολύ δύσκολο για εμάς. Από την αρχή βρισκόμασταν συνεχώς ένα βήμα πίσω από τον αντίπαλο, σε ότι έχει να κάνει με τον έλεγχο του ρυθμού. Δεν ήμασταν απλά αρκετά “έξυπνοι” σε μικρές λεπτομέρειες στην άμυνα και στην επίθεση μας.

Ξέραμε ότι ήταν μεγάλη πρόκληση η αναμέτρηση με τον Άρη, αλλά δεν παίξαμε όσο καλά έπρεπε για να καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε την νίκη. Παρόλο όμως που δεν ήμασταν απολύτως συγκεντρωμένοι, πραγματικά παλέψαμε το ματς ως το τέλος. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί όσο προχωράει η σεζόν και βελτιωνόμαστε ως ομάδα, το μαχητικό μας πνεύμα θα μας βοηθήσει να πετύχουμε μεγάλες νίκες!

Προσωπικά εγώ ήμουν ο περισσότερο απογοητευμένος στο προηγούμενο ματς, αφού δεν μπόρεσα να παλέψω μαζί με τους συμπαίκτες μου. Δυστυχώς αντιμετωπίζω έναν τραυματισμό που μου στέρησε την ευκαιρία να αγωνιστώ εναντίον του Άρη. Δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρός ο τραυματισμός μου, αλλά απαιτεί ξεκούραση για να γίνω τελείως καλά.

Αυτήν την αγωνιστική έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έχει ακριβώς τους ίδιους στόχους με εμάς. Ο Προμηθέας Πάτρας θα έρθει στην Χαλκίδα για να διεκδικήσει την νίκη. Το παιχνίδι είναι σημαντικό για να διατηρήσουμε σταθερή πορεία προς τα playoffs. Επιπλέον, κατά την διάρκεια της σεζόν έχουμε ηττηθεί μέσα στην έδρα μας μόνο από την ΑΕΚ, μια ομάδα που ανήκει στην κορυφαία 4άδα του πρωταθλήματος. Κατά τα άλλα έχουμε υπερασπιστεί το “σπίτι” μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αν παίξουμε αύριο από την αρχή με ενέργεια και συγκέντρωση θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Άλλωστε θα έχουμε ξανά δίπλα μας τους φίλαθλους μας που μας δίνουν απίστευτη ώθηση!

Είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ αυτήν την εβδομάδα για πρώτη φορά το Mall της Αθήνας. Δεν νομίζω να έχω πάει ποτέ σε μεγαλύτερο Mall στην ζωή μου. Έκανα λίγα ψώνια, αλλά δεν μπορούσα να μείνω για πολύ ώρα εξαιτίας του τραυματισμού μου. Σίγουρα θα επιστρέψω όταν θα είμαι καλύτερα. Αν με δείτε μην διστάσετε να έρθετε να μου πείτε ένα γεια! Επίσης, η τηλεοπτική μου συνέντευξη στην εκπομπή Pick N’ Roll για την οποία σας είχα μιλήσει την προηγούμενη εβδομάδα θα μεταδοθεί τελικά αυτήν την Τρίτη, στις 20 Δεκεμβρίου στις 20:00. Μην την χάσετε!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …