Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Mένει μια… γλυκόπικρη γεύση”

“Mένει μια… γλυκόπικρη γεύση”

vlassopoulos-ethniki-efivwn

Μία… γλυκόπικρη γεύση ανέφερε ο τεχνικός της Εθνική Ελλάδος Εφήβων, Γιώργος Βλασσόπουλος, πως μένει από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18, στην οποία η επίσημη αγαπημένη δεν κατάφερε τίποτα περισσότερο από το να μείνει στην κατηγορία και να πάρει την 9η θέση.

Όλα όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός:
“Σήμερα (22/12) κάναμε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο δεχθήκαμε μόνο 24 πόντους. Μιλήσαμε στην ανάπαυλα στα αποδυτήρια και είπαμε πως πρέπει να κάνουμε μεγαλύτερη προσπάθεια στην προσωπική άμυνα, καθώς εκεί εντοπίστηκε κυρίως το πρόβλημα στο πρώτο μισό.

Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε σε αυτό το κομμάτι, ακόμη κι όταν δίναμε βοήθειες, οι επιστροφές ήταν άμεσες και αυτό μας βοήθησε. Συν το γεγονός πως είχαμε καθαρό μυαλό στην επίθεση, βγήκαν ελεύθερα σουτ και έτσι από το -12 φτάσαμε στη νίκη”

“Στο τέλος της διοργάνωσης μένει μια… γλυκόπικρη γεύση, γιατί δεν καταφέραμε να φτάσουμε εκεί που δείξαμε τελικά πως είχαμε τη δυνατότητα να φτάσουμε. Μπορούσαμε να φτάσουμε πιο ψηλά. Το τουρνουά αυτό ήταν πολύ σημαντικό, ιδιαίτερα για τα παιδιά που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής στις ομάδες τους. Θα πρέπει αυτά τα παιδιά να παίζουν, να έχουν παιχνίδια που να “καίει” η μπάλα όλο το χρόνο, για να βρουν το ρυθμό τους και να βελτιωθούν. Ακόμη και αυτές τις μέρες φάνηκε η διαφορά από παιχνίδι σε παιχνίδι σε κάποια από τα παιδιά αυτά.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τους συνεργάτες μου και τα μέλη της αποστολής, γιατί πραγματικά η βοήθειά τους όλες αυτές τις μέρες ήταν ιδιαίτερα σημαντική”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Η κλήρωση της Εθνικής Γυναικών στο Eurobasket 2021

Η Εθνική Γυναικών έμαθε τους αντιπάλους της στο Eurobasket 2021. Η γαλανόλευκη βρέθηκε στο…