Κεντρική Basket League Λαύριο Μεγάλη επιτυχία το “Basket Αγάπης” (pics)

Μεγάλη επιτυχία το “Basket Αγάπης” (pics)

laurio

Το Λαύριο DHI ηττήθηκε εντός έδρας από τον Παναθηναϊκό Superfoods με 6084 για την 9η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Στο περιθώριο της αναμέτρησης, με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το δεύτερο “Basket Αγάπης” που είχε ως στόχο την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της περιοχής, με τρόφιμα που θα διατεθούν εν συνεχεία σε άπορες οικογένειες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Λαύριο DHΙ:
“Το “Basket Αγάπης” πραγματοποίησε τη δεύτερη στάση του στο Λαύριο, όπου σε συνεργασία με τον Δήμο Λαυρεωτικής και την ΚΑΕ Λαύριο DHI κατάφεραν να συγκεντρώσουν τρόφιμα για τις άπορες οικογένειες της περιοχής και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

Ο πρόεδος του ΕΣΑΚΕ, κ. Μιχάλης Μελής δήλωσε:
“Εκ μέρους του ΕΣΑΚΕ, εκφράζω την απόλυτη ικανοποίησή μας για την ανταπόκριση των φιλάθλων του Λαυρίου και εν γένει των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Λαυρεωτικής στο κάλεσμά μας για συγκέντρωση τροφίμων και στήριξη των άπορων οικογενειών. Θεωρούμε ότι τέτοιες ενέργειες αντικατοπτρίζουν το κοινωνικό πρόσωπο της επαγγελματικής καλαθοσφαίρισης και αναδεικνύουν τη σημαντικότητα της χορηγίας της Stoiximan.gr.”

Η Stoiximan.gr, η οποία στηρίζει έμπρακτα την εκστρατεία “Basket Αγάπης”, προσέφερε στο σύνολο 3.500€ για την αγορά τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τις άπορες οικογένειες. Ο Δήμος Λαυρεωτικής στάθηκε άξιος συμπαραστάτης στην εκστρατεία του ΕΣΑΚΕ και της Stoiximan.gr, βάζοντας όλες του τις δυνάμεις για την κινητοποίηση των πολιτών.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος κ. Δημήτρης Λουκάς θέλησε να εκφράσει την ικανοποίησή του για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, τονίζοντας:
“Εκ μέρους του Δήμου Λαυρεωτικής θα ήθελα να συγχαρώ τον ΕΣΑΚΕ και τη Stoiximan.gr για αυτή την πρωτοβουλία. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, που σταθερά χρηματοδοτεί ο Δήμος με ίδιους πόρους, αποτελεί πυλώνα αλληλεγγύης και προσφοράς στους οικονομικά ευάλωτους συμπολίτες μας, εξυπηρετώντας σταθερά ανά μήνα περίπου 300 οικογένειες, προσφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Πιστεύουμε ότι τέτοιες αξιέπαινες δράσεις από τον ΕΣΑΚΕ, τις ομάδες και τη Stoiximan.gr προσφέρουν έστω μία προσωρινή ανακούφιση σε πολλούς συμπολίτες μας. Αυτή η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί και να καθιερωθεί σε μονιμότερη βάση.”

Ο “οικοδεσπότης” της εκδήλωσης και πρόεδρος της ΚΑΕ Λαύριο DHI, κ. Γιάννης Ψαράκης εξέφρασε τη δική του ικανοποίηση για την ανταπόκριση των φιλάθλων της ομάδας στο κάλεσμα για υποστήριξη των οικογενειών της περιοχής που βρίσκονται σε ανάγκη:
“Πρόκειται για τεράστια κίνηση ανθρωπιάς προς τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική κατάσταση και χρειάζονται αδιάκοπα τη στήριξή μας. Η ΚΑΕ Λαύριο DHI θα είναι έμπρακτα, όπως έχει αποδείξει άλλωστε πολλές φορές μέχρι σήμερα, αρωγός σε τέτοιες δράσεις κοινωνικής ευθύνης με όλες της τις δυνάμεις. Ευχαριστούμε από καρδιάς τον μεγάλο χορηγό του πρωταθλήματος Stoiximan.gr που προάγει με τις δράσεις του, εκτός από το αθλητικό ιδεώδες, αρχές και αξίες όχι μόνο εντός αλλά κυρίως εκτός γηπέδων. Κυρίως όμως ευχαριστούμε τον φίλαθλο κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας για βοήθεια. Για άλλη μία φορά ο κόσμος του Λαυρίου παραδίδει μαθήματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Αυτή είναι η κινητήριος δύναμή μας. Όπως λέμε πάντα: όλοι μαζί μπορούμε!”

basket-agapis-2

basket-agapis-1basket-agapis-4

basket-agapis-3

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Λαύριο

Δειτε επισης

Σερέλης: «Το πως μας αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα»

Το Λαύριο έχασε στον ημιτελικό του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό και ο Χρήστος Σερέλης δήλω…