Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Κομβική αναμέτρηση με τη Δόξα Λευκάδας”

“Κομβική αναμέτρηση με τη Δόξα Λευκάδας”

verginis apollon patras

verginis-apollon patras

Ο Απόλλων Πάτρας αναμετράται εντός έδρας με τη Δόξα Λευκάδας, το Σάββατο (03/12, 17:00) με τον Δημήτρη Βεργίνη να μιλάει στον blog του ΕΣΑΚΕ και να φαίνεται σίγουρος πως η ομάδα της Πάτρας θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους της.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Δημήτρης Βεργίνης στο blog του ΕΣΑΚΕ:
“Καλό απόγευμα σε όλους,

Ο Δεκέμβρης μπορεί να μπήκε με τσουχτερό κρύο όμως για εμάς αυτός ο μήνας είναι θερμός για εμάς ,καθώς θα δώσουμε πολύ σημαντικά παιχνίδι τόσο στην έδρα μας όσο και μακριά από αυτή όπου θέλουμε να μπορέσουμε να έχουμε την καλύτερη συγκομιδή βαθμών που θα μας φέρει πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Κάθε αγώνας που έχουμε μπροστά μας είναι καθοριστικός καθώς όσο περνούν οι εβδομάδες τα περιθώρια για να πετύχουμε το στόχο μας στενεύουν. Δεν θα σταθώ καθόλου στο παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό καθώς η εικόνα μας δεν αρμόζει σε καμία περίπτωση με τη δουλειά που έχουμε κάνει όλο αυτό το διάστημα.

Όλοι μαζί από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο κοιτάζουμε μπροστά καθώς η αυριανή αναμέτρηση με τη Δόξα Λευκάδας είναι κομβική για εμάς. Το μοναδικό αποτέλεσμα με το οποίο θα είμαστε ικανοποιημένοι είναι μόνο η νίκη φυσικά καθώς θέλουμε πάση θυσία και τους δύο βαθμούς ενώ όπως έχω ξαναπεί μέσα στην έδρα μας θα πρέπει να παλεύουμε μέχρι τέλους όλα τα παιχνίδια.

Η Δόξα Λευκάδας μπορεί να είναι μια νεοφώτιστη ομάδα στην κατηγορία όμως αυτό δεν θα πρέπει να μας ξεγέλα σε καμία περίπτωση. Έχει στο ρόστερ της έμπειρους παίκτες ενώ έχει ενισχυθεί και ιδιαίτερα και σίγουρα θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη.

Παίζουμε στην έδρα μας, θα έχουμε στο πλευρό μας τον κόσμο μας και πιστεύω ότι θα παρουσιάσουμε το σωστό αγωνιστικό πρόσωπο που θα μας οδηγήσει στην 3η μας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Δεν θέλω να πω περισσότερα. Θέλω να πιστεύω ότι με το έργο μας θα μιλήσουμε αύριο μέσα στο γήπεδο.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…