Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Κινδυνεύει ο Παναθηναϊκός! (vids)

Κινδυνεύει ο Παναθηναϊκός! (vids)

bourousis tzeims panathinaikos

bourousis-tzeims-panathinaikos

giannis-fyntanisΠριν από δύο μέρες, ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε ένα σπουδαίο διπλό απέναντι στην ομάδα της Αρμάνι σπάζοντας ένα αρνητικό σερί… 59 μηνών! Σήμερα, απέναντι στην Μπασκόνια, καλείται να καταρρίψει ένα ακόμα αρνητικό ρεκόρ καθώς για να βρούμε πότε ήταν η τελευταία φορά που κέρδισε ο Παναθηναϊκός την ομάδα των Βάσκων θα πρέπει να γυρίσουμε τον χρόνο… 70 μήνες πίσω!

Η ομάδα από την Ισπανία έχει δημιουργήσει δυσάρεστες αναμνήσεις και… απολύσεις στον Παναθηναϊκό καθώς τις δύο τελευταίες φορές που ήρθε στο “Νίκος Γκάλης” όχι μόνο νίκησε αλλά οδήγησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο σε απόφαση να απομακρύνει τον (εκάστοτε) προπονητή του.

Ποντάρετε τα ματς της Euroleague αλλά και του ΝΒΑ στην 2winbet.gr που σας προσφέρει Live Streaming, αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και τις υψηλότερες αποδόσεις!

Στις 19 Απριλίου 2016, η Μπασκόνια νίκησε 84-75 στην Αθήνα τον Παναθηναϊκό, έκανε το 3-0 στη σειρά των πλέι οφ, προκρίθηκε στο φάιναλ φορ του Βερολίνου και ύστερα από… 10 λεπτά απολύθηκε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς!

Στην προηγούμενη επίσκεψή της στις 9 Μαρτίου 2014, η Μπασκόνια είχε επικρατήσει 68-61 του Παναθηναϊκού στη φάση των “16”. Αυτήν τη φορά ήταν η σειρά του Αργύρη Πεδουλάκη να απολυθεί από τη θέση του προπονητή του “τριφυλλιού”.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός έχει να νικήσει εντός έδρας την Μπασκόνια από τις 17 Φεβρουαρίου 2011 για τη φάση του Top16. Το σκορ ήταν 76-74 και ο αγώνας ήταν θρίλερ καθώς 2’’ πριν από το τέλος (και με το σκορ στο 76-74) ο Φερνάντο Σαν Εμετέριο αστόχησε σε 2 βολές, ο Εστεμπάν Μπατίστα (τότε παίκτης της Μπασκόνια) πήρε το επιθετικό ριμπάουντ αλλά επίσης αστόχησε και οι “πράσινοι” πήραν τη νίκη!

Βέβαια, ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει στην κανονική περίοδο της σεζόν 201314 και συγκεκριμένα στις 25 Οκτωβρίου 2013, με το ευρύ 95-74 κι έχοντας 18/37 τρίποντα και 31 ασίστ! Μόνο που ο αγώνας είχε γίνει στη Λευκωσία λόγω της τιμωρίας του Παναθηναϊκού από την προηγούμενη σεζόν και τα πλέι οφ με την Μπαρτσελόνα!

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ γνωρίζει ότι μόνο εύκολο δεν θα είναι το σημερινό παιχνίδι απέναντι στην Μπασκόνια, ωστόσο τα τελευταία δείγματα γραφής των παικτών του Παναθηναϊκού δείχνουν ότι είναι έτοιμοι να δώσουν τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί των… 70 μηνών.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Φυντάνης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ναν: «Yπήρξαν κάποια αμφισβητούμενα σφυρίγματα»

Στα αμφισβητούμενα σφυρίγματα στάθηκε ο Κέντρικ Ναν. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μακάμπ…